Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

VIDEÁ Borisa Kollára dostali Slovákov: Merkelová to posrala, toto je samovražda!

Boris Kollár zverejnil na svojom Facebooku niekoľko videí, v ktorých sa vyjadruje k aktuálnej utečeneckej kríze. Zobraziť galériu (5)
Boris Kollár zverejnil na svojom Facebooku niekoľko videí, v ktorých sa vyjadruje k aktuálnej utečeneckej kríze. (Zdroj: Ján Zemiar/Facebook B.K.)

BRATISLAVA - Zaujal! Najznámejší slovenský boháč Boris Kollár (50) na seba v poslednom období púta stále viac pozornosti kvôli svojim vyjadreniam na aktuálnu utečeneckú krízu. Prostredníctvom profilu na sociálnej sieti Facebook zverejňuje statusy, v ktorých bez servítky hovorí, čo si o momentálnej situácii v Európe myslí. Najnovšie už na web začal vešať aj videá. A tie Slovákov doslova dostali. Medzi komentujúcimi nie je azda nikto, kto by s podnikateľom nesúhlasil.

Boris Kollár je známy tým, že nemá problém povedať na rovinu, čo si myslí. Dokazuje to aj v tomto období, keď Európu straší utečenecká kríza. Slovenský boháč sa totiž k tejto téme pravidelne vyjadruje prostredníctvom svojho profilu na sociálnej sieti Facebook. A rozhodne si servítku pred ústa nedáva.

Najnovšie už svoje názory začal nahrávať aj na videá, ktoré teraz zverejňuje na svojej fanúšikovskej stránke. A vyjadruje sa naozaj k všetkému. „Ideme zo seba robiť humanistov, až za takú cenu, že sme schopní spáchať samovraždu,“ šokuje svojou otvorenosťou Kollár. 

Sám boháč tvrdí, že proti pomoci nie je. Utečencov je mu veľmi ľúto, ale zároveň prízvukuje, že ak to takto bude pokračovať ďalej, nedopadneme dobre. „Nemôžeme sa hrať na humanistov a napúšťať si sem celú Afriku a celý blízky východ. Veď k nám bude chcieť prísť 25 miliónov, 30 miliónov ľudí. My to sem nemôžeme všetko pustiť. Nemôžeme to absorbovať. Musíme to zastaviť akýmikoľvek prostriedkami. Aj tvrdými. Aj keby sme tam mali strieľať gumovými projektilmi. Tie hranice musíme ustáť,“ hovorí rozhodne Boris. 

„Maďari to konečne začali dobre držať. My si sem nemôžeme pustiť stret inej kultúry, civilizácie a náboženstva. Iné svety. My nabúrame. Toto budú veľké občianske nepokoje. To, čo robí Nemecko, je absolútne zvrátené,“ pokračuje biznisman a vie, kto za to všetko nesie zodpovednosť. „Tá Merkelová to úplne posrala. Povedať poďte k nám, to bola konečná. Teraz sa to valí takým spôsobom, že sa to nedá zvládnuť. A nakoniec sa to začne tlačiť aj k nám. Treba uzavrieť hranicu a strážiť si ju,“ dodáva.

Nahrávky s jasným názorom Borisa Kollára sa u ľudí stretli s veľmi pozitívnym ohlasom. Mnohí Slováci s jeho slovami maximálne súhlasia a podporujú ho, aby v podobných vyhláseniach pokračoval. 

V súvislosti s utečeneckou krízou sme slovenského boháča oslovili aj my. Zaujímalo nás, či mu jeho postoj k tejto téme nenaštrbil napríklad vzťahy s Fedorom Flašíkom a Monikou Beňovou, ktorí zastávajú úplne opačný názor. „Nie, neprišiel som o priateľov. Priateľ nemusí mať na všetko rovnaký názor, veď sme ľudia, nie naklonované stroje. A že majú Fedor a Monika iný názor, mi nevadí. Stále ich mám rovnako rád. Feďo je skvelý chlap,“ povedal pre Topky.sk Kollár.

Svoj postoj k veci by radikálnym rozhodne nenazýval. „Ak je taký ten môj, potom opačný je takisto,“ nenechá sa Boris. Názor má aj na slovenského premiéra. S jeho krokmi súhlasí a hovorí len jedno: „My potrebujeme silného kapitána na rozbúrené more, nie trtka do slnečného počasia.“ Pozrite si jeho úplne prvé video k tejto téme.

Video: Boris Kollár začal svoje názory o aktuálnej situácii v EÚ natáčať na videá. 

Kollár video č. 1

Viac o téme: Boris Kollár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu