Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Vyparádená Ďurianová na nespoznanie: Aha, ako ju schladil Lasica!

Marianna Ďurianová sa v spoločnosti objavila tematicky nahodená. Zobraziť galériu (27)
Marianna Ďurianová sa v spoločnosti objavila tematicky nahodená. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Úplne iná! Marianna Ďurianová (38) v stredu večer sprevádzala krstom nového albumu Roba Opatovského (43). Hudobnú novinku uvádzal do sveta aj herec a komik Milan Lasica (75). Práve on sa postaral o vtipnú vsuvku. Známa moderátorka sa totiž na akcii objavila nahodená v štýle 20. rokov minulého storočia, kvôli čomu ju obľúbený slovenský umelec vôbec nespoznal. Blondínke preto adresoval požiadavku, aby nabudúce radšej vyzerala normálne.

Stredajší večer sa niesol v znamení swingu. V jednej z novootvorených predajní luxusného nábytku v Bratislave sa totiž konal krst albumu Roba Opatovského. Hudobnú novinku uviedli do sveta riaditeľ štúdia L+S Pavol Danišovič, herec a komik Milan Lasica a moderátorka Marianna Ďurianová. Tá sa na podujatí objavila vyparádená doslova na nespoznanie.  

Lasica sa totiž pred všetkými priznal, že bývalú tvár televízneho spravodajstva absolútne nespoznal. Trvalo mu niekoľko dlhých chvíľ, kým si uvedomil, kto sa s ním pred krstom víta. S humorom sebe vlastným napokon vyhlásil, aby Ďurianová nabudúce už vyzerala normálne. 

Na príhodu sme sa spýtali aj samotnej blondínky. „Pán Lasica prišiel a ja som sa mu pozdravila. Pán Danišovič ma hneď spoznal a on na mňa pozeral, aj vedel, že ma má niekam zaradiť, podľa hlasu si asi myslel, že som to ja a až neskôr mu svitlo, že áno, som to ja. A povedal mi: Prosím vás, nabudúce už buďte normálna, nech vás spoznám,“ prerozprávala nám Ďurianová, ako sa to všetko stalo. 

Dvojica sa pritom pozná pomerne dobre. Za dlhé roky Marianninho pôsobenia v šoubiznise sa totiž videli naozaj veľakrát. „Stretli sme sa samozrejme na niekoľkých akciách, ale stretávame sa aj v civile. Pán Lasica sa chodí prechádzať po nábreží Dunaja a párkrát sme sa stretli, keď som bola na prechádzke so svojím synom,“ prezradila nám plavovláska. Ako ste na tom vy – spoznali by ste moderátorku? 


Mohlo by vás tiež zaujímať: 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu