Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Spevák Miro Jaroš: TOTO učí vaše deti!

Miro Jaroš počas nakrúcania klipu Ham Ham Stajl. Zobraziť galériu (10)
Miro Jaroš počas nakrúcania klipu Ham Ham Stajl. (Zdroj: PR)

Spevák Miro Jaroš sa teší veľkej popularite u najmenších. Jeho detské videoklipy patria k najsledovanejším a rodičia si ich náučnú hodnotu nevedia vynachváliť. Prekvapením preto bude nový videoklip k pesničke Ham Ham Stajl, ktorý ukazuje deti presne také, aké sú. Neposlušné.

“Verím, že nám rodičia tento klip odpustia, keďže všetky ostatné pesničky na albume učia deti niečomu užitočnému. Cítil som, že im treba dať aj jednu takú oddychovú, neposlušnú. Aby všetkým bolo jasné, že napriek tomu, čo sa naučili, stále sú to deti a najradšej vyvádzajú,” vyvsetľuje Miro, ktorý k energickej pesničke natočil aj poriadne divoký videoklip.

K deťom má Miro stále bližšie a z úspechu albumu Pesničky pre (ne)poslušné deti je sám prekvapený: “Nečakal som to, naozaj. Tento rok je u mňa naozaj v znamení tvorby pre deti, rodičia si žiadajú nové pesničky, stále ponúkajú nové témy na spracovanie, tak píšem,” doplnil.

Aktuálne spevák a producent pracuje na nových skladbách, ktoré plánuje vydať aj s videoklipmi na DVD už na jeseň: “Rodičia od nás stále žiadajú DVD, deti rady pozerajú klipy a zrejme je to praktickejšie, ako preklikávanie na internete. Tak na ňom pracujeme, verím, že sa mu bude dariť rovnako ako CDčku,” teší sa Miro, ktorý nezaháľa ani pri svojej “dospeláckej” tvorbe.

“Budúci týždeň bude mať premiéru klip Vypeckuj rádio, ktorý prídeme predstaviť aj do Telerána. Je to duet s Dominikou. Obaja sa teraz venujeme deťom, ona svojmu, ja tým ostatným na celom Slovensku,” uzavrel so smiechom interpret.

Pozrite si veselú novinku Ham Ham Stajl a bláznivý videoklip, v ktorom deti robia presne to, čo by ste nechceli. Skladbu nájdete na albume Pesničky pre (ne)poslušné deti>>

Audio CD Pesničky pre (ne)poslušné deti sa nachádza v ponuke internetového obchodu iPark.sk. Osobný odber po celej SR zdarma>>

Viac o téme: Miro JarošHam Ham Stajl
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu