Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Slovenská speváčka v ohrození: Musela zasahovať záchranka!

Speváčka Mista bola v ohrození. Zobraziť galériu (13)
Speváčka Mista bola v ohrození.

ZLÍN – Takto si to zrejme nepredstavovala! Slovenská speváčka Soňa Šimorová (28) alias Mista sa kedysi zviditeľnila účinkovaním v národných kolách Eurovízie. V súčasnosti sa opäť dostáva do povedomia, a to vďaka svojej novej skladbe Catwalk Fever, ku ktorej nakrútila aj videoklip. Pri jednej zo scén však musela zasahovať záchranka.

Speváčka Mista, vlastným menom Soňa Šimorová, sa do povedomia divákov dostala vďaka zisku druhého miesta v národnom kole pesničkovej šou Eurovision Song Contest v roku 2010. Aktuálne pôsobí prevažne v Čechách, no opäť sa dostáva do povedomia aj u nás, a to vďaka novej skladbe Catwalk Fever, ku ktorej nakrútila aj videoklip.

Točilo sa v uzavretých Baťových závodoch v Zlíne, kde pri jednej zo scén musela zasahovať aj záchranka. „V hale, kde sa nahrávala scéna s kapelou, bolo toľko prachu, že Mista skončila s alergickou reakciou, kvôli ktorej sa musela zavolať záchranka,“ priznal nám hudobný producent Stano Šimor dôvod, prečo museli privolať lekársku pomoc.

Okrem toho však hrozilo, že budú musieť zavolať aj hasičov. Pri nakrúcaní totiž takmer podpálili strechu budovy. „Pôvodne mala mať Mista scénu, kde hodí zapnutý ručný zapaľovač na podlahu strechy, ale v poslednej chvíli si režisér uvedomil, že je tam rozliaty benzín z kanistrov, ktoré tvorili kulisy v klipe. Ak by si to režisér uvedomil neskôr, celá strecha by bola v plameňoch,“ prezradil Šimor.

Speváčka a jej tím si pritom museli vybavovať špeciálne povolenie, aby sa v budove vôbec mohlo nakrúcať. „Celá budova sa musela uzavrieť. Museli sme mať povolenie na vstup do budovy, na strechu i na používanie výťahu, ktorý sa kvôli natáčaniu musel znovu uviesť do prevádzky. Tieto zábery sú veľmi jedinečné, keďže priestory neprešli žiadnou zmenou od uzavretia Baťových závodov. Vybavovalo sa to pol roka a klip sa točil dva dni,“ uviedol na záver producent mnohých českých hviezd. 

VIDEO: Nový videoklip speváčky Misty k piesni Catwalk Fever.

Viac o téme: MistaSoňa Šimorová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu