Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Rok po MEGAškandále svadba: FOTO markizáckej farmárky spred oltára!

Jana Kállayová sa rok po incidente na letisku vydala. Ako sama hovorí, našla muža svojich snov. Zobraziť galériu (20)
Jana Kállayová sa rok po incidente na letisku vydala. Ako sama hovorí, našla muža svojich snov. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Je z nej vydatá pani! Zatiaľ čo pred rokom si Jana Kállayová (30) musela prejsť bolestnými chvíľami kvôli svojmu expartnerovi, dnes je blondínka najšťastnejšou ženou pod slnkom. Za dvanásť mesiacov od incidentu si totiž stihla nájsť životnú lásku - mladého hokejistu Jakuba (21). A v sobotu krátko pred 15. hodinou popoludní mu povedala už aj svoje áno. Pozrite si fotky, boli sme pri tom.

Bývalá účastníčka markizáckej reality šou Farma Jana Kállayová si pred rokom zažila hotové peklo. Len štyri mesiace po pôrode synčeka Janka, sa totiž dozvedela, že jej dlhoročný partner ju podvádza. Načapala ho priamo pri čine - na bratislavskom letisku. A poriadne tam s neverníkom zatočila. 


Škandál, aký náš šoubiznis nezažil: Útok hviezdy markizáckej šou na neverného muža a milenku pred celým letiskom! 


No hovorí sa, že na dobré si človek musí počkať. A zdá sa, že v prípade exfarmárky to platí stopercentne. Hoci od incidentu s bývalým ubehlo len krátkych 12 mesiacov, blondínka za ten čas stihla nájsť lásku svojho života, nasťahovať sa do spoločného hniezdočka... A najnovšie sa už obliekla aj do bieleho. 

V sobotu krátko pred 15. hodinou popoludní totiž povedala svoje áno 21-ročnému hokejistovi Jakubovi. Nevesta mala na sebe oblečené svoje vysnívané biele šaty. Išlo presne o tie isté, ktoré si ešte pred rokom skúšala vo svadobnom salóne. 


Zvrat v letiskovom škandále markizáckej farmárky: Pár dní po nevere je už vo svadobnom!


Obrad sa konal len v kruhu najbližšej rodiny a hŕstky priateľov. Dvaja podstatní ľudia však, bohužiaľ, chýbali. „Moc som si priala mať mamičku na svadbe, nuž je v nebíčku. Chýba mi moc. Je to divný pocit, byť bez mamy a otca, ktorých nemám, ale zato mám muža a svoju rodinu. Život je raz taký - niečo zoberie a niečo dá,“ povedala nám krátko po obrade Kállayová, ktorej zákerná rakovina zobrala mamu len pred tromi mesiacmi.

No včerajší deň jej dal opäť dôvod na úsmev. „Zobrala som si muža mojich snov, športovca - hokejistu a muža, ktorý je pravým otcom pre môjho Janka,“ dodala na záver šťastná nevesta. Novomanželom želáme do spoločného života všetko dobré! 

Viac o téme: Jana Kállayová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu