Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Bolesť ma urobila krásnou, tvrdí rozchodom zdrvená farmárka!

Jana Kállayová si prežila veľmi ťažké životné obdobie. Zobraziť galériu (10)
Jana Kállayová si prežila veľmi ťažké životné obdobie. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Spokojná a krásna! Jana Kállayová (29) vie, aké to je, keď sa najhorší sen stane skutočnosťou. V lete, len pár mesiacov po narodení synčeka Janka, sa totiž prevalila nevera jej životného partnera. Bolesť, ktorú si blondínka prežila, má však aj svoju pozitívnu stránku. Ako totiž ona sama tvrdí, ťažké životné obdobie ju urobilo peknou.

Bývalá farmárka Jana Kállayová si v posledných mesiacoch prešla naozaj ťažkých životným obdobím. V lete sa totiž prevalila nevera jej životného partnera a hoci sa kvôli synčekovi viackrát snažila o znovuzrodenie ich vzťahu, vždy to skončilo (s)klamaním. „Nerozumiem, ako sa jeden muž dokáže toľko pretvarovať. Je mi z toho zle. Toľko, čo som sa nechala od neho klamať. Nechápem, čo som na ňom videla. Myslím, že nie je za čím plakať, aj keď ma to mrzí, že nevie povedať pravdu,“ napísala nedávno na sociálnu sieť Facebook farmárka. 

Turbulentné obdobie, ktoré si kvôli excesom svojho partnera musela prežiť, má však aj pozitívnu stránku - trápenie ju podľa jej vlastných slov urobilo peknou. „Bolesťou a smútkom som schudla na 45 kíl. Za to mu ďakujem, aj že nechal priestor iným mužom,” povedala nám spokojným tónom blondínka. 

„Ja si idem za svojím cieľom, on už u mňa definitívne skončil. Minulý týždeň ma tiež oklamal, zamkol sa v dome s čiernovlasou babou a bol tam s ňou do pondelka,“ prezradila Jana zhnusene. „On je teraz s inou babou a ja som šťastná bez neho. Toľko bolesti, čo som prežila, mi to ukázalo. Farma ma naučila byť tvrdou a nie mäkkou,“ povedala nám Kállayová, ktorá za minulosťou už urobila hrubú čiaru. 

Jana Kállayová tvrdí, že vďaka bolesti, ktorú musela prekonať, je teraz krajšou.
Zobraziť galériu (10)
Jana Kállayová tvrdí, že vďaka bolesti, ktorú musela prekonať, je teraz krajšou.  (Zdroj: archív J.K.)

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu