Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Nepoučiteľný Jožo Ráž: Pozrite, čo si opäť dovolil!

Jožo Ráž sa opäť Zobraziť galériu (7)
Jožo Ráž sa opäť (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA – Spevák Jožo Ráž (60) v júni tohto roka spôsobil v našom hlavnom meste menšiu dopravnú nehodu. Muzikant neubrzdil svoje terénne auto na križovatke a nabúral do vozidla pred ním. Najnovšie sa hudobník opäť dostal do centra pozornosti kvôli svojim šoférskym praktikám. Pozrite, čoho sa hviezda dopustila tentokrát.


FOTO Jožo Ráž mal v Bratislave autonehodu!

Nehoda Joža Ráža: Toto si môže dovoliť len on!


Líder skupiny Elán Jožo Ráž si od nešťastnej nehody na motorke, ktorá sa stala pred viac ako pätnástimi rokmi, dáva na ceste oveľa väčší pozor. Zaobstaral si preto aj bezpečné terénne vozidlo. A hoci je obozretný, občas sa zrejme aj on pozabudne a zaradí sa medzi nepozorných šoférov.

Dôkazom môže byť nielen jeho nehoda spred dvoch mesiacov, kedy nedobrzdil na križovatke a nabúral do vozidla pred sebou, ale aj fakt, že sa pred pár dňami dopustil ďalšieho šoférskeho prehrešku. Tentoraz však našťastie nedošlo ku žiadnym škodám. Hudobník sa vyznamenal tým, že zaparkoval svoje vozidlo na chodník tak, že sa po ňom nedalo poriadne prejsť. Žeby hviezde maniere? Alebo len legenda nemala kde zaparkovať?!

Takto parkuje  spevák Jožo Ráž.
Zobraziť galériu (7)
Takto parkuje spevák Jožo Ráž.

Viac o téme: Jožo Ráž
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu