Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nehoda Joža Ráža: Toto si môže dovoliť len on!

Jožo Ráž si z nehody veľkú hlavu nerobil. Zobraziť galériu (11)
Jožo Ráž si z nehody veľkú hlavu nerobil.

BRATISLAVA - Spôsobil nehodu! Jožo Ráž (60) v stredu poobede neubrzdil svoje terénne vozidlo a na križovatke vrazil do auta pred sebou. Veci, ktoré sa následne začali diať na mieste zrážky, svedčili o tom, že účastníkom kolízie nebol len tak hocikto.

Ako sme už na topkách informovali, Jožo Ráž v stredu poobede na Prievozskej ulici v Bratislave vrazil do auta idúceho pred ním. Spevák nestačil dostatočne rýchlo zareagovať na fakt, že Seničan v menšom aute zabrzdil na križovatke na oranžovú. 


FOTO Jožo Ráž mal v Bratislave autonehodu!


A to, čo sa začalo následne diať na mieste nehody, jasne vypovedalo o tom, že nehodu mala hviezda. Podobné udalosti vždy priťahujú pozornosť ostatných vodičov aj okoloidúcich. No ešte viac samozrejme, keď je do nich zapletená známa osoba, a tak sa pri incidente mnohí pristavovali. 

A aj poškodený vodič reagoval tak, ako by to od neho bežný spoluobčan nezažil. „Keď pán zistil, kto do neho vrazil, urobil si s Rážom selfie,” prezradil nám zdroj, ktorý nás včera o kolízii informoval. Nikomu sa pri zrážke nič nestalo, a tak si obaja účastníci mohli dovoliť takéto odľahčené správanie. 

Aj v aute s policajtmi sa tváril líder skupiny Elán veselo a smial sa na celé kolo. Po vybavení všetkých formalít napokon šťastný odfrčal preč bez toho, aby skontroloval, či na ceste po ňom niečo nezostalo. Jeho odrazené reflektory tak musel z vozovky pozbierať muž zákona. Ten si povytiahol nohavice a šup do práce. Ktovie, či si na Ráža aj zašomral, alebo si povedal, že pre legendu všetko...


Reklamný odkaz
Koncert Elán 2015>>

Viac o téme: Jožo Ráž
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu