Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Krutý osud Laca Lučeniča: Jedna životná rana za druhou!

Laco Lučenič prežíva ťažké obdobie. Zobraziť galériu (6)
Laco Lučenič prežíva ťažké obdobie. (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – Život sa s ním nemaznal! Laco Lučenič (62) momentálne prechádza najťažším obdobím, aké si môže človek predstaviť. Ťažká choroba mu v sobotu vzala jeho milovanú dcéru Ninu (†33), ktorá prehrala boj s rakovinou. Krutý osud však do hudobníkovej cesty hodil aj niekoľko ďalších náročných prekážok spojených práve s ratolesťami.

Bývalý porotca speváckej šou Slovensko hľadá SuperStar prežíva najťažšie chvíle každého rodiča. V sobotu mu zomrela dcéra Nina - prehrala boj s ťažkou chorobou. Hoci smrť dieťaťa je zrejme to najhoršie, čo človek môže zažiť, v spevákovom prípade zašiel krutý osud v minulosti tiež poriadne ďaleko. 

Pred 24 rokmi sa interpret musel zmieriť s bolestivým faktom, že sa mu narodil postihnutý syn Lacko. Ten vážil po pôrode iba niečo vyše kila. Mal problémy so základnými životnými funkciami a jeho zdravotný stav skomplikoval zápal mozgových blán. Chlapček do štyroch rokov nechodil, prekonal niekoľko operácií a lekári mu nedávali veľké šance. Syn sa však nepriaznivým okolnostiam vzoprel a dnes je z neho mladý muž. Naďalej je však v starostlivosti hudobníka a jeho manželky Gabiky. Známy umelec si však život bez neho nedokáže predstaviť.

Pri pohľade na tieto ťažké životné skúšky by človek čakal, že Lučenič bude mať s ostatnými deťmi skvelý vzťah. Nie je to však úplne tak. Už dlhé roky má naštrbené vzťahy s dcérou Evou. Dvojica spolu takmer nekomunikuje. Laco dokonca neprišiel ani na jej svadbu, keď si brala za muža speváka Roba Pappa. Objavili sa aj informácie, že nemá záujem stretávať sa s ich dcérou - svojou vnučkou Isabellou.

No možno práve sobotňajšia tragédia opäť spojí celú rodinu a niekdajší člen kapely Modus si nájde cestu k svojim najbližším. Život je predsa príliš krátky na to, aby sme ho prežili v hádkach a naštrbených vzťahoch... 

Viac o téme: Laco Lučenič
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu