Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slovenská misska medzi obeťami cestného piráta: Polícia ho mala v rukách už 6-krát!

Miss Slovensko 2014 Laura Longauerová nebola jediná, do ktorej šialenec nabúral. Zobraziť galériu (7)
Miss Slovensko 2014 Laura Longauerová nebola jediná, do ktorej šialenec nabúral.

ZVOLENSKÁ SLATINA - Laura Longauerová (19) ako Miss Slovensko 2014 získala okrem titulu krásy aj osobné auto. Dnes sa však stala obeťou nezodpovedného (ne)vodiča, ktorý narazil do viacerých vozidiel. Našťastie, mladá Detvianka v čase vyčíňania muža bez vodičského oprávnenia za volantom nesedela. Podľa vyjadrení polície je im 34-ročný páchateľ veľmi dobre známy, rovnaký priestupok s ním riešili už 6-krát.

Vo Zvolenskej Slatine dnes zažili vyčíňanie šialenca za volantom. 34-ročný muž v tereniaku nabúral do viacerých áut na rôznych miestach, pričom z každého miesta činu ušiel. Medzi obeťami jeho vyčíňania je aj Miss Slovensko 2014 Laura Longauerová. 

Svoje vozidlo mala zaparkované pred obecným úradom. „Zrazu som iba počula náraz. Nevidela som svoje auto, tak som hneď začala bežať za ním, aby som si aspoň zapamätala značku,” povedala víťazka súťaže krásy pre televíziu Joj. 

Muž po tejto jazde, pri ktorej ľudia museli pred ním uskakovať aj z chodníka, z auta ušiel a zabarikádoval sa v byte s manželkou aj deťmi. Policajtom sa ho nakoniec podarilo presvedčiť, aby sa nechal odviesť na stanicu. Vykonaná skúška na alkohol bola negatívna. 34-ročný páchateľ však nie je držiteľom vodičského oprávnenia. „Už v minulosti mu bol 6-krát uložený trest zákaz činnosti viesť motorové vozidlá,” prezradila hovorkyňa KR PZ v Banskej Bystrici Mária Faltániová. 

Mladá misska sa k udalosti vyjadrila aj na sociálnej sieti. „Ďakujem Bohu, že vtedy nebol nikto na ceste, pretože by bola škoda, keby niekto kvôli takémuto človeku prišiel o zdravie alebo o život,” napísala Laura, ktorá sa našťastie spamätáva len zo škody, ktoré utrpelo jej auto. 

 

Viac o téme: Laura Longauerová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu