Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

FOTO po operácii Kmotríkovej: Títo ľudia sú jej najväčšou oporou!

Adrianu Kmotríkovú minulý týždeň operovali. Zobraziť galériu (6)
Adrianu Kmotríkovú minulý týždeň operovali.

BRATISLAVA - V nemocnici nezostala! Adrianu Kmotríkovú (44) minulý týždeň v utorok operovali kvôli nádoru v prednej časti mozgu. Moderátorka sa však už po pár dňoch rozhodla zdravotnícke zariadenie opustiť a od nedele je doma. Nie však sama. Oporu má vo svojej rodine, ktorá sa s ňou snaží tráviť čo najviac času. Pred blondínkiným domom sa nám podarilo nafotiť jej syna, brata Daniela a aj mamu, ktorá prišla až z Košíc. Práve teraz prežíva jojkárka tie najťažšie chvíle, keďže rozhoduje, akú ďalšiu liečbu podstúpi.

Adriana Kmotríková teraz potrebuje podporu všetkých svojich blízkych. Pred dvomi týždňami jej totiž diagnostikovali nádor na mozgu. Minulý týždeň v utorok jej už lekári časť z neho odobrali a tkanivo poslali na vyšetrenie, či je útvar zhubný alebo nie. 

V týchto chvíľach už moderátorka podľa našich informácií výsledky pozná. V horšom prípade prichádza do úvahy ožarovanie alebo chemoterapia. Ak však nejde o rakovinový nádor, lekári sa ho vždy snažia zlikvidovať celý, a tak prichádza na rad rádiochirurgický gama nôž alebo lineárny urýchľovač. 

Aktuálne je teda Adriana už postavená pred otázku, aká ďalšia liečba bude nasledovať. A je jasné, že práve teraz sa celá rodina snaží stáť po jej boku. Dôkazom, že sa má o koho oprieť, sú aj naše fotografie. 

Hoci blondínkin syn Tomáš má prázdniny a svoje vlastné aktivity, nám sa ho podarilo zachytiť, ako sa vracia k svojej mame, ktorá ho teraz určite túži mať nablízku. Rovnako tak svojich rodičov – Máriu a Eduarda, ktorí za svojou dcérou pricestovali z Košíc.

Kmotríkovej je oporou je aj jej brat Daniel. Ten prišiel do jej domu aj so sučkou, ktorá u moderátorky trávila čas počas nakrúcania jojkárskej šou Sladký život. Bohužiaľ, ten Adrianin má momentálne dosť trpkú príchuť... 


Viac o téme: Adriana Kmotríková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu