Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Preboha, nevypadnú jej?! Najväčšie silikóny Československa v najmenších plavkách!

Niekdajšia finalistka Českej Miss Julie Zugarová dnes púta pozornosť svojimi megaveľkými silikónmi. Zobraziť galériu (5)
Niekdajšia finalistka Českej Miss Julie Zugarová dnes púta pozornosť svojimi megaveľkými silikónmi. (Zdroj: Facebook J.Z.)

PRAHA - Fúha, to je pohľad! Julie Zugarová patrí k Češkám, ktoré na seba upozornili vďaka vylepšeným prsiam. Jej vnady totiž bez pochýb patria k najväčším v Česku a možno aj na Slovensku. A tmavovláska sa svojimi prednosťami aj rada pýši. Pravidelne ich vystavuje na obdiv, či už v spoločnosti, alebo na sociálnej sieti. Odtiaľ pochádza aj jej fotka, ktorá priam vyráža dych. Známa silikónka totiž svoje gigantické vnady zahalila do naozaj miniatúrnych plaviek. No stačil by naozaj jediný pohyb a všetko by bolo vonku.

Tmavovláska Julie Zugarová sa pred šiestimi rokmi snažila preraziť do sveta českého šoubiznisu pomocou súťaže Miss. No hoci sa dostala do finálovej dvanástky, uspieť sa jej nepodarilo. Aj napriek tomu ju dnes široká verejnosť veľmi dobre pozná. Postarali sa o to jej vylepšené megaprsia, ktoré silikónka pravidelne vystavuje na obdiv. 

Dôkazom je napokon aj jedna z jej najnovších fotiek. Upravená Češka sa nedávno na sociálnej sieti Facebook pochválila snímkou v plavkách. A pohľad na jej bomby doslova vyráža dych. Svoje obrie implantáty totiž čiernovláska navliekla do miniatúrnych trojuholníčkov, ktoré len tak-tak prekrývajú bradavky. Stačil by naozaj jediný pohyb a jej ženské zbrane by sa dostali na slobodu. No, česká modelečka akosi neodhadla svoju veľkosť... Alebo si len obliekla plavky z čias, keď bolo jej telo ešte prirodzené? 

Julie Zugarová svoje silikóny natoľko miluje, že sa nimi pýši, kade chodí.
Zobraziť galériu (5)
Julie Zugarová svoje silikóny natoľko miluje, že sa nimi pýši, kade chodí.  (Zdroj: Facebook J.Z.)

Viac o téme: Julie Zugarová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu