Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Nevydarená plastika sexbomby z Trnavy: Ukrutné bolesti a problémy s megasilikónmi!

Michaela Gašparovičová je hrdou majiteľkou megasilikónov. Tie jej však spôsobujú komplikácie a bolesti. Zobraziť galériu (5)
Michaela Gašparovičová je hrdou majiteľkou megasilikónov. Tie jej však spôsobujú komplikácie a bolesti.

BRATISLAVA – Bolí to jak sviňa! Týmito slovami okomentovala modelka Michaela Gašparovičová (20) plastickú operáciu, vďaka ktorej sa stala nositeľkou azda najväčších pŕs v našich končinách. Blondínka podstúpila zákrok pred mesiacom a pol, no svoje nové vnady si ešte stále nemôže naplno užívať. V súvislosti s týmto vylepšením sa totiž objavili nečakané komplikácie, ktoré modelke spôsobujú riadne nepríjemnosti a bolesti.

Bude musieť ísť znovu pod nôž! Michaela Gašparovičová sa zhruba pred mesiacom a pol zverila do rúk plastického chirurga. Urobila tak preto, aby si splnila svoj sen o dokonalých prsiach. Blondínka mala svoje prirodzené vnady už beztak dosť veľké, no chcela ich mať pevnejšie a vyššie dvihnuté. V súčasnosti sa preto jej megasilikóny nedajú prehliadnuť.

Michaeline prednosti boli horúcou témou aj počas nakrúcania relácie Nákupné maniačky, ktorú vysiela televízia Wau. „Bolí to jak sviňa. Aj teraz občas, a to som mesiac a pol od operácie,” posťažovala sa blondínka svojim súperkám. „Za tú bolesť a to všetko to ale určite stálo,” dodala Gašparovičová.

Pri poslednej kontrole u lekára sa však modelka dozvedela niečo, čo ju vôbec nepotešilo. „Zistil, že boli otočené na opačnú stranu. Že mi skrátka neprirástli a už vlastne ani neprirastú, keď sa tak doteraz nestalo,” povedala na margo nečakaných komplikácií Michaela. Znamená to, že jej výplne nie sú uchytené na mieste, ale majú priestor na pohyb. A to samozrejme nie je dobré.

Modelka nám v súvislosti s tým prezradila, že silikóny jej robia šarapatu najmä počas spánku. „Vlastne aj kvôli tomu mám bolesti. A budem musieť ísť znovu na operáciu,” priznala blondínka, ktorá tento problém už konzultovala aj s lekárom. „Svoje pôvodné prsia som mala aj tak dosť veľké, čiže je tam veľa voľného pľacu. Budú mi to musieť prišiť,” dodala Gašparovičová. Rozhodnutie o zväčšení svojich ženských zbraní napriek komplikáciám a bolestiam ale vraj vôbec neľutuje.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu