Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Víťaz Farmy zúri kvôli frajerke: Nová kráska z Jojky má doma problém!

Mário Drobný bol poriadne zaskočený po zistení, čo bude jeho frajerka Nikol Benedikovičová v Divokých koňoch hrať. Zobraziť galériu (5)
Mário Drobný bol poriadne zaskočený po zistení, čo bude jeho frajerka Nikol Benedikovičová v Divokých koňoch hrať. (Zdroj: Jakub Gulyás/archív M.D.)

BRATISLAVA - Nič mu nepovedala! Televízia Joj našla novú tvár Divokých koní. Priateľku seriálového Filipa stvárni mladá modelka Nikol Benedikovičová (21). Tá je zároveň už viac ako rok partnerkou víťaza tretej série markizáckej reality šou Farma Mária Drobného (24). No keď sme fešného Trnavčana kvôli hereckej úlohe jeho frajerky oslovili, zostal poriadne prekvapený. O tom, že na televíznych obrazovkách bude stvárňovať zamilované dievča, vôbec netušil. A poriadne ho to nahnevalo.

Posledný mesiac a pol vyberala televízia Joj novú tvár do seriálu Divoké kone. Ako sme vás včera na Topkách informovali, ich hľadanie má už aj výsledok. Spomedzi 1500 prihlásených dievčat vybral režisér počinu Braňo Mišík mladú modelku Nikol Benedikovičovú. Tá je zhodou okolností partnerkou víťaza tretej série markizáckej reality šou Farma Mária Drobného. 


Víťaz markizáckej Farmy: Jeho sexi frajerka bude hviezdou Jojky!


Keďže má brunetka v počine stvárňovať priateľku seriálového Filipa, oslovili sme v tejto súvislosti aj jej partnera, s otázkou, čo na jej úlohu v počine hovorí. A prišla reakcia, akú sme od neho rozhodne nečakali. Svalnatý Trnavčan totiž ani len netušil, čo bude jeho milá na televíznych obrazovkách stvárňovať. A poriadne ho to rozzúrilo. 

„Ale ja o tom nemám ani páru. To mi vôbec nepovedala. Netuším o tom,“ reagoval prekvapene Drobný. „Povedala mi, že tam budú hrať nejaké 16-ročné deti, ale žiadne také, že tam budú vznikať nejaké romániky alebo niečo, takže o tom vôbec netuším,“ pokračoval exfarmár, ktorému by ani nevadil charakter hereckej úlohy, ale to, že mu partnerka detaily zámerne zatajila. 

Dôvodom je zrejme fakt, že len nedávno sa dvojica pohádala kvôli Máriovej práci. „My sme mali nedávno takú potýčku. Mal som fotiť jarný katalóg a ona mi to oplatila tým, že som mal dva týždne peklo,“ prezradil nám rodák zo Zavaru. Nikol vraj vyslovene vadí, keď jej polovička fotí módnu kampaň alebo vystavuje svoje telo na obdiv. Preto Drobného nahnevalo, keď sa dozvedel, že brunetka bude na obrazovkách s hereckým kolegom tvoriť zamilovanú dvojicu. A teda je možné, že pred kamerami bude musieť svojho seriálového partnera aj pobozkať.

„Čiže ona to berie asi tak, že keď to ona má, tak je to v poriadku. Ak by som ja niečo také riešil, tak je to problém. Budeme si to musieť vykomunikovať,“ dodal Mário, ktorý sa vraj doposiaľ snažil robiť všetko tak, aby to jeho priateľke nevadilo. Po tomto sa vraj zariadi už inak. 

Viac o téme: Mário DrobnýDivoké kone
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu