Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Kráska slovenského šoubiznisu so sexi telom: Ty brďo, toto je fakt jej mama?!

Sexi tanečnica Katarína Štumpfová. Zobraziť galériu (10)
Sexi tanečnica Katarína Štumpfová.

BRATISLAVA - Aká matka, taká Katka! Tak toto príslovie doslova platí o tanečnici z Let´s Dance Kataríne Štumpfovej (29). Blondínka so sexi telom sa totiž na sociálnej sieti pochválila fotografiou, na ktorej je so svojou maminou Martou. A tomu mnohí nemohli uveriť. Plavovlásky totiž skôr pripomínajú sestry. Pani Štumpfová by do vrecka strčila aj oveľa mladšie ročníky.

Ako dvojičky! Tanečnica Katarína Štumpfová sa zviditeľnila v markizáckej tanečnej šou Let´s Dance, kde niekoľko rokov ohurovala zvodnými kostýmami, sexi pohybmi a dokonalými krivkami. Naposledy sa jej meno v médiách skloňovalo so zásnubami, ktoré prebehli v ďalekom Thajsku.

Pred pár dňami sa ale kamarátom opäť pochválila zaujímavým záberom, na ktorom je so sympatickou plavovláskou. Na prvý pohľad by zrejme nikto netipoval, že ide o ženu, ktorá  je Katke v živote najbližšia, a to jej mamu Martu. Skôr ako matku s dcérou totiž pripomínajú súrodeneckú dvojicu. „No fakt ako sestry,“ napísali  viacerí jej kamaráti pod záber na sociálnej sieti.  

Žiadne vrásky ani šediny totiž na pani Štumpfovej zďaleka nebadať. „Podľa mňa je to genetika. Nič extra nerobí, pokiaľ viem. Snaží sa zdravo stravovať a cvičí rovnako ako ja,“ prezradila nám Katarína na margo mladistvého výzoru svojej rodičky.

Zaujímalo nás, či ich ľudia zvyknú považovať za sestry. „Tak nás si celý život zamieňali. Dokonca si od maminy vypýtali autogram počas mojej tanečnej kariéry ako od Katky. Je to sranda, aj keď mne sa nezdá, že by sme sa až tak podobali,“ povedala nám Štumpfová, ktorá je na ženu, ktorá ju porodila, právom hrdá.

Tanečnica Katarína Štumpfová a jej mama Marta pôsobia ako sestry.
Zobraziť galériu (10)
Tanečnica Katarína Štumpfová a jej mama Marta pôsobia ako sestry.

Viac o téme: Katarína Štumpfová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu