Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Kráska Štumpfová medzi ľuďmi: Strapatá a nenamaľovaná, no pozrite na tú sexi prdelku!

Katarína Štumpfová Zobraziť galériu (11)
Katarína Štumpfová

BRATISLAVA – Ukázala figúru ako lusk! Tanečnica Katarína Štumpfová (30) sa zviditeľnila v markizáckej tanečnej šou Let's Dance, kde niekoľko rokov ohurovala sexi pohybmi a dokonalými krivkami. Ani po rokoch zo svojho sexepílu nič nestratila, o čom sme sa presvedčili nedávno, keď sme ju prichytili pri bratislavskom jazere v netradičných pózach. Hoci nebola dokonale nalíčená a učesaná, všetko kompenzovala jej sexi postavička.

Sympatická tanečnica Katarína Štumpfová v markizáckom Let's Dance ohurovala nielen skvelými výkonmi, ale aj ukážkovou sexi postavou, ktorú jej mnohé ženy bezpochyby mohli iba závidieť. Ani po rokoch od šou sa na jej figúre nič nezmenilo.

Dôkazom sú aj naše zábery, keď sme Katarínu pred pár dňami prichytili, ako sa na verejnosti objavila v športovej súprave a išla makať na svojich, už teraz dokonalých krivkách. Hoci bola strapatá a nenalíčená – ako to pri športe väčšinou býva – jej sexi postavičku určite nik neprehliadol. V obtiahnutých legínach zvedavcom predviedla predovšetkým zvodný zadoček. Veď pozrite sami na fotke pod článkom.

Takúto dokonalú postavu môžete mať aj vy. Katarína si totiž vedomosti o zdravej výžive a cvičení nenecháva iba pre seba, ale odovzdáva ich aj ďalej. „Z vlastnej skúsenosti viem, že najťažšie je vždy začať. Preto som chcela ženám poskytnúť motiváciu v podobe dance - joga víkendu, počas ktorého by sa hýbali, spevňovali svoje telá, detoxikovali, jedli správne a oddýchli si vo wellness. Po tomto víkende budú mať ešte mesiac na to, aby si tento režim udržali a potom sa ukázali v plnej kráse a bez hanby v plavkách. Bude to babská jazda, ako sa patrí, a všetky sa zaručene vrátime ako znovuzrodené,” prezradila nám blondínka, ktorá koncom mája organizuje celodenný kondično-relaxačný program pre ženy s certifikovanými trénermi.

Katarína Štumpfová predviedla sexi zadoček.
Zobraziť galériu (11)
Katarína Štumpfová predviedla sexi zadoček.

Viac o téme: Katarína Štumpfová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu