Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Sexi cica slovenského šoubiznisu ide pod čepiec: Pozerajte na ten zásnubný šuter!

Katarína Štumpfová sa bude vydávať. Od partnera Borisa dostala krásny zásnubný prsteň. Zobraziť galériu (6)
Katarína Štumpfová sa bude vydávať. Od partnera Borisa dostala krásny zásnubný prsteň. (Zdroj: Ján Zemiar/Instagram)

BRATISLAVA - Bude svadba! Tanečnica z Let´s Dance Katarína Štumpfová (29) má už takmer štyri roky oči len pre jedného muža. Partnera Borisa (42) síce pred verejnosťou celý čas skrývala, najnovšie však na sociálnej sieti naznačila, že sa zasnúbili. Na sprievodnej fotke sa jej pritom na prste blyšťal neprehliadnuteľný prsteň. Sexi blondínka pre topky.sk prijatú žiadosť o ruku potvrdila.

Katarína Štumpfová niekoľko rokov ohurovala zvodnými kostýmami a sexi pohybmi v markizáckom Let´s Dance. Jej obdivovatelia si však už musia nechať zájsť chuť.


Surovcová za nežnú krásku, zo Štumpfovej sexi zvodkyňa!


Srdce aj telo tanečnice totiž už dlhší čas patrí podnikateľovi Borisovi, ktorý ju najnovšie požiadal aj o ruku. Stalo sa tak zrejme v Thajsku, kde dvojica aktuálne trávi dovolenku. Katka si zavesila na sociálne siete záber s popisom: „Na tejto fotke mám niečo nové. Kto uhádne?” A každý si hneď všimol prsteň s parádnym kamienkom, ktorý vyzerá ako predsvadobný. 

Topky.sk si teóriu o zásnubách overovali u samotnej blondínky. „Áno, po tri a pol roku, čo sa poznáme, sme sa zasnúbili,” potvrdila nám prijatú žiadosť o ruku Štumpfová. Viac podrobností zatiaľ neprezradila. Jej priateľ totiž nie je mediálne známy a súkromie si chce strážiť. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu