Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Štumpfová dráždi: Pri pohľade na tieto FOTO vám bude ihneď horúco!

Katarína Štumpfová Zobraziť galériu (9)
Katarína Štumpfová

MALDIVY – Užíva si! Tanečnica Katarína Štumpfová (29), ktorá nedávno účinkovala v českom StarDance, si v týchto dňoch užíva zaslúžený oddych. Na sociálnej sieti zverejnila zábery z dovolenky, na ktorých sa pochválila svojimi dokonalými krivkami. Pohľad na jej postavičku v bikinách vám ihneď rozprúdi krv v žilách a určite vám v týchto mrazivých dňoch aspoň na chvíľu bude horúco.

Dráždi Slovákov! Tanečnica Katarína Štumpfová sa zviditeľnila v markizáckej tanečnej šou Let´s Dance, kde niekoľko rokov ohurovala sexi pohybmi a dokonalými krivkami. Ani po rokoch zo svojho sexepílu nič nestratila. Práve naopak.

Aj dnes dráždi zvodným telom, o čom sa môžu aktuálne presvedčiť aj jej fanúšikovia na sociálnej sieti. Blondínka totiž v týchto dňoch zverejnila fotky z exotickej dovolenky na Maldivách, kde si užíva so snúbencom Borisom. Pohľad na oceán si kráska vychutnáva z bazéna, kde vystavuje svoje krivky na obdiv v sexi bikinách, či pri prechádzke na pláži. Pri pohľade na krásku vám určite príde horúco. A ak by aj nie, v týchto zimných dňoch vás môže zahriať aspoň pohľad na slnko, more a piesok.

Pri pohľade na sexi Katarínu Štumpfovú v bikinách vám bude určite horúco.
Zobraziť galériu (9)
Pri pohľade na sexi Katarínu Štumpfovú v bikinách vám bude určite horúco.

Viac o téme: Katarína Štumpfová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu