Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Cifrovej bradavky v pozore: Je ti zima dievčatko?!

Eva Cifrová zverejnila na Facebooku fotku z prechádzky v lese. Zobraziť galériu (4)
Eva Cifrová zverejnila na Facebooku fotku z prechádzky v lese. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Sexi vždy a všade! Týmto sa zrejme riadi Slovenka Eva Cifrová (32). Tá v minulosti dráždila z obálok magazínov pre pánov, no pravidelne zvádza aj mimo nich. Dôkazom je fotka, ktorú pred pár dňami zavesila na sociálnu sieť Facebook. Tou bez pochýb potešila nejedného z jej mužských fanúšikov - blondínke sa totiž na snímke spod trička doslova derú bradavky.

Eva Cifrová sa do povedomia verejnosti dostala vďaka sexi snímkam, ktoré v minulosti nafotila pre známy pánsky magazín. Dnes sa blondínka pikantnému pózovaniu venuje len sporadicky, no dráždiť napriek tomu neprestala. Na svoj profil na sociálnej sieti Facebook totiž pravidelne pridáva fotky, ktorými dostáva do varu najmä mužskú časť svojho fanklubu. 


Zabudnutá Eva Cifrová sa hlási o slovo: FOTO, ktoré musíte vidieť!


A výnimkou nie je ani jej najnovšie foto. Kráska sa nechala zvečniť počas jarnej prechádzky so svojim psom. No okrem milého momentu s miláčikom plavovláska odhalila aj čosi iné. V lese totiž bolo zjavne trošičku chladno, a tak sa modelke pod tričkom poriadne obrysovali bradavky. 

Snímka sa tak na webe nezaobišla bez dvojzmyselných poznámok.„Teplo určite nebolo, súdim podľa fotky,“ okomentoval jeden z priaznivcov, ku ktorému sa pridali ďalší: „No a bez podprsenky sa chodí von?“ Na to sa už chytila aj samotná Cifrová. „Veď je teplo a kým ich nemusím zapraviť do teplákov (narážala na prsia, pozn. red.), tak na čo?“ ​prekvapila odpoveďou playmate. Súhlasíte s ňou?

Eve Cifrovej bola evidentne v lese zima. Bradavky sa jej totiž spod trička doslova derú von.
Zobraziť galériu (4)
Eve Cifrovej bola evidentne v lese zima. Bradavky sa jej totiž spod trička doslova derú von.  (Zdroj: Facebook)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu