Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Kramár na škandálnych záberoch: Maroš, za toto sa nehanbíš?!

Maroš Kramár sa za svoje telo evidentne nehanbí. Zobraziť galériu (7)
Maroš Kramár sa za svoje telo evidentne nehanbí.

BRATISLAVA – Pikantné! Maroš Kramár (56) evidentne nepatrí k hanblivým typom ľudí. Svedčia o tom aj zábery, ktoré nedávno uzreli svetlo sveta. Herec je na nich totiž úplne nahý.

Nečakané! Maroš Kramár si dlho užíval život starého mládenca a ženy vraj často striedal. V štyridsiatke sa však konečne usadil a s právničkou Natašou má tri deti. Otec rodiny však na seba najnovšie púta pozornosť odhalenými zábermi. 


Škandalózne odhalenie v Kramárovom živote: S milenkou na potrate!


Na verejnosť sa totiž dostal materiál z pripravovaného filmu Popol všetkých zarovná. Jednu z hlavných postáv hrá práve Kramár, ktorý sa v jednej scéne kúpe vo vani. Neskôr z nej predklonený vylieza a úplne nahého ho zaberá kamera. A vôbec nejde o nejaký kratučký pohľad na statický holý zadok, ako to zvyčajne v slovenských filmoch býva... Vidieť aj čosi viac. 

Ide naozaj o prekvapujúci výjav, aký by od Maroša nikto nečakal. Zisťovali sme preto, či scénu točil naozaj on alebo išlo o dabléra. „Raz, v jednom filme som využil kaskadéra a urobil mi poriadnu hanbu, odvtedy si takéto scény natáčam už sám,“ odvetil s humorom herec.

Zaujímalo nás tiež, či pri nakrúcaní naturálnych záberov necítil rozpaky. „Nemám s nahotou problém, nič také hrozné to nebolo. Aj keď chlapi po 50-tke by sa nahí nemali ukazovať na obraze. Toto bolo ale v rámci filmu a nebolo to nič pornografické, takže v tom problém nevidím, preto som s tým súhlasil,“ vysvetlil nám. Samotný film však ešte nie je dokončený a premiérovať by sa mal až v roku 2016. Ktovie, či vo finálnej verzii zostanú aj tieto zábery, ktoré zatiaľ tvorcovia poskytli divákom takzvane na ochutnávku. 

Maroš Kramár ukázal pri nakrúcaní nielen nahý zadok...
Zobraziť galériu (7)
Maroš Kramár ukázal pri nakrúcaní nielen nahý zadok...

Viac o téme: Maroš Kramár
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu