Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Maroš Kramár vyzerá v civile ako Ivan z Mrázika: Pozrite na tú podobu!

Maroš Kramár sa obliekol ako Ivan z Mrázika. Zobraziť galériu (9)
Maroš Kramár sa obliekol ako Ivan z Mrázika.

BRATISLAVA – Keď sa vidím v zrkadle, som so sebou spokojný! Legendárnu ruskú rozprávku o pracovitej Nastenke a statočnom, no samoľúbom Ivanovi poznajú snáď všetci. Hlavného hrdinu by preto priaznivci Mrázika vedeli opísať bez mihnutia oka. Typické je preňho načechrané blond háro, bledý zvršok a výrazné čižmy po kolená. Ako sme sa mohli pred pár dňami presvedčiť, na Slovensku má moderného dvojníka. Herec Maroš Kramár (55) akoby mu z oka vypadol.

Ako vajce vajcu! Keby sa niekto rozhodol natočiť populárnu ruskú rozprávku Mrázik v modernej verzii, pokojne by mohol do role Ivana obsadiť aj nášho herca Maroša Kramára. Pred pár dňami sme totiž slovenského umelca stretli pri natáčaní novej markizáckej relácie s názvom Chart Show, kde nás ihneď zaujal jeho imidž. Umelec totiž nápadne pripomínal spomínaného rozprávkového hrdinu.

Ivan sa do pamäte divákov zapísal ako blondiak odetý v bledom zvršku, modrých nohaviciach a výrazných čižmách pod kolená. A takmer na vlas rovnako bol nahodený aj Maroš Kramár.  Keby sme si odmysleli modernejšie materiály a ich spracovanie, boli by obaja na nerozoznanie. Bledý sveter, tmavé nohavice a najmä výrazné vysoké čižmy spôsobili, že nám ho ihneď pripomenul. Ktovie, možno ho táto zimná rozprávka natoľko inšpirovala, že sa rozhodol na Ivana podobať. 

VIDEO: Nezabudnuteľná pesnička z Mrázika - Keď sa vidím v zrkadle.

Keď sa vidím v zrkadle

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu