Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Škandalózne odhalenie v Kramárovom živote: S milenkou na potrate!

Maroš Kramár prezradil dlhoročné tajomstvo. Zobraziť galériu (6)
Maroš Kramár prezradil dlhoročné tajomstvo.

BRATISLAVA – Toto zrejme nik netušil! Niekdajší lámač ženských sŕdc a obľúbený herec Maroš Kramár (56) odhalil pikantné tajomstvo zo svojej minulosti. V markizáckej relácii Chart Show prezradil, že v mladosti musel ísť s náhodnou milenkou pred interrupčnú komisiu.

Herec Maroš Kramár patril dlhé roky k najžiadanejším mužom slovenského šoubiznisu. Zrejme aj preto, že núdzou o záujem nežného pohlavia nikdy netrpel, sa mu do chomúta veľmi nechcelo. Pred pätnástimi rokmi ho však pred oltár doslova dokopala právnička Nataša Nikitinová, ktorú si vzal na veľvyslanectve v Portugalsku za ženu. Dnes majú spolu tri deti.

Sympatická právnička však evidentne nebola jediná, s ktorou vo svojom živote čakal dieťa. Kramár v nedávno reprízovanom vydaní markizáckej relácii Chart Show totiž prezradil niečo, čo verejnosť doteraz netušila. „Študoval som v Brne na konzervatóriu, bol som na jednom večierku a istá spolužiačka z iného ročníka ma potom označila, že je tehotná so mnou,” povedal pred kamerami. 

Nemanželské dieťa však Maroš nemá. Rozhodli sa totiž pre interrupciu. „V tom čase bola na to komisia, ktorá zasadala, či to teda dovolia alebo nie. Ja som tam s ňou prišiel a sme to tam vysvetľovali, že sme študenti ešte...šokujúco priznal herec. 

Topky.sk ho v súvislosti s touto témou kontaktovali, aby sme si overili, či ide naozaj o pravdivý príbeh. Čo vám k tomu mám povedať. Neviem, kde a čo bolo odvysielané, ale keď som to povedal, tak som to povedal. Sú to hriechy mladosti. Preskákali sme všeličo,“ uviedol herec, ktorý v markizáckom programe rozprával tento zážitok z minulosti ako zábavnú historku. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu