Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Tvár RTVS ako XL modelka, Cibulková za hviezdu večera!

Karin Majtánová a Dominika Cibulková Zobraziť galériu (35)
Karin Majtánová a Dominika Cibulková

BRATISLAVA – Pristalo im to! Druhá polovica pracovného týždňa sa niesla v znamení Bratislavských módnych dní. Na akcii nechýbala ani jedna z našich najúspešnejších športovkýň Dominika Cibulková (26), ktorá svojím sexi výzorom prítomným hosťom vyrazila dych. Rovnako zaujala aj moderátorka verejnoprávnej televízie a bývalá miss Karin Majtánová (42), ktorá sa objavila na móle medzi XL modelkami.

Štvrtkovú prehliadku v rámci Bratislavských módnych dní si tiež nenechali ujsť mnohé známe tváre.  A niektoré si opäť vyskúšali aj rolu modelky. Jednou z nich bola aj moderátorka RTVS a víťazka súťaže krásy z roku 1993 Karin Majtánová, ktorá sa na prekvapenie mnohých objavila na móle ako XL modelka. 


Trapas krásnej Slovenky priamo na móle, presvitajúce bradavky aj MEGAvýstrih Drobovej!


Hoci je brunetka žena krv a mlieko, zrejme málokto by čakal, že známa tvár naberie odvahu a zaradí sa k moletkám aj na móle. „Však samozrejme, že mi to nevadilo, ja som vyrovnaný človek. Bola som oslovená na predvádzanie. Poznám návrhárku a má kvalitné a pekné veci. Myslím si, že mi aj pristali. Cítila som sa v tom výborne. A aj ostatné dámy zožali veľký aplauz, ľuďom sa to páčilo,“ povedala nám moderátorka. 

V úlohe modelky XL sa Karin cítila dobre a nejaké to kilo navyše jej neprekáža. Mám konfekčnú veľkosť 40  a cítim sa komfortne, v 42 rokoch,  po dvoch deťoch, z toho jedno už dospelé. Tá doba je už dávno preč, kedy som mala  dvadsať a predvádzala som po móle. Nejaké tie 2-3, či 5 kíl navyše neriešim,” prezradila Majtánová, ktorej to v kostýme nesmierne pristalo.

Na Fashion show sa objavila aj úspešná tenistka Dominika Cibulková, ktorá svojou vizážou a stylingom vyrazila prítomným hosťom dych. Blondínka v čiernych minišatách odhalila sexi nohy, ktoré ozdobila peknými sandálikmi. Outfit doplnila šedým dlhým plášťom, množstvom šperkov a malou luxusnou kabelkou. Okrem toho zaujala aj svojou hrivou a dokonalým mejkapom. Jednoducho, tomuto sa povie hviezda večera.

Dominika Cibulková svojím outfitom a vizážou bodovala.
Zobraziť galériu (35)
Dominika Cibulková svojím outfitom a vizážou bodovala.

Karin Majtánová sa objavila na móle ako XL modelka. Veľmi jej to pristalo.
Zobraziť galériu (35)
Karin Majtánová sa objavila na móle ako XL modelka. Veľmi jej to pristalo.

VIDEO: Zábery z prehliadky

BMD autor Michael Grillo

Viac o téme: Dominika CibulkováKarin Majtánová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu