Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kollárova čokoládka si užíva slávu: S veľkým bruchom a v minišatách na promi párty!

Tehotná Paula Simoes sa objavila na párty. Zobraziť galériu (7)
Tehotná Paula Simoes sa objavila na párty.

BRATISLAVA – Vychutnáva si to! Exotická kráska Paula Simoes (34) sa do povedomia verejnosti dostala iba nedávno. Vyzerá to totiž tak, že práve ona porodí podnikateľovi Borisovi Kollárovi (49) ďalší prírastok do jeho mnohopočetnej rodiny. A zdá sa, že čerstvú popularitu si Afričanka celkom užíva. V stredu podvečer si ani napriek vysokému štádiu tehotenstva nenechala ujsť párty, na ktorú boli pozvané aj viaceré známe tváre.

Užíva si aj bez Kollára!  Príležitostnej herečke Paule Simoes už do narodenia prvého potomka podľa našich informácií neostáva veľa času. No ani to ju neodradilo od chodenia do spoločnosti.

Afričanka, ktorá podľa správ z kuloárov šoubiznisu čaká dieťa Borisa Kollára, sa totiž v stredu večer vybrala medzi celebrity. Na párty, kam bolo pozvaných niekoľko známych osobností, sa nedala prehliadnuť. Nielen pre rastúce bruško, ale najmä kvôli odvážnemu outfitu.


Najnovšie FOTO Kollárovej exotickej milenky: V tomto brušku skrýva boháčovo dieťa č. 9!


Na krst nového singlu bývalého finalistu SuperStar Sama Tomečka si Kollárova čokoládka obliekla pestrofarebné mini šatyTie jej ledva zakrývali zadoček a veľký výstrih zároveň odhaľoval jej bujné poprsie. 

Zdá sa, že Paula sa rozhodla nevysedávať doma, ale poriadne si užiť ešte posledné dni pred pôrodom. Veď na výchovu potomka bude potom zjavne sama a na akýkoľvek večierok čas už zrejme tak skoro mať nebude.

Paula Simoes sa pár dní pred pôrodom ukázala v spoločnosti v mini šatách.
Zobraziť galériu (7)
Paula Simoes sa pár dní pred pôrodom ukázala v spoločnosti v mini šatách.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu