Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Pochudnutá Ďurianová opäť na verejnosti: Pozrite, ako teraz vyzerá!

Marianna Ďurianová ukázala pochudnutú figúru. Zobraziť galériu (17)
Marianna Ďurianová ukázala pochudnutú figúru.

BRATISLAVA – Materstvo jej prospieva! Moderátorka Marianna Ďurianová (38) sa počas uplynulého víkendu objavila na otvorení najväčšieho športovo-zábavného centra pre rodiny s deťmi na Slovensku. Zavítala tam spolu so svojím synčekom Romankom (2,5), ktorý svojej známej mame asistoval pri prestrihávaní pásky. Okrem svojej ratolesti blondínka predviedla prítomným hosťom aj schudnutú sexi postavu. Takáto kočka z nej snáď ešte nebola...

Ohúrila figúrou! V sobotu doobeda sa pri bratislavskom letisku otvorili brány najväčšieho športovo-zábavného centra pre rodiny s deťmi na Slovensku. Túto chvíľu si nenechali ujsť ani niektoré známe tváre, ktoré oficiálne uviedli do života jednotlivé atrakcie pre deti. Nechýbala medzi nimi ani moderátorka Marianna Ďurianová.

A práve bývalá markizácka hviezda asi najviac pútala pozornosť ostatných prítomných. Ďurianová sa totiž po dlhšej dobe objavila na verejnosti a ukázala aj svojho syna Romanka.  Okrem toho ale predviedla aj štíhlu postavičku. Tú jej mnohé mamičky môžu naozaj závidieť. Marianna vyzerala štíhlejšie ako kedykoľvek predtým.

Zaujímalo nás preto, koľko schudla a ako sa udržiava vo forme. „Cvičím tu s malým, ale musím povedať, že som začala chodiť aj na pilates. Ani nie tak z dôvodov krásy ako zdravia. Schudla som zhruba 5 kíl, ale ja si myslím, že je to skôr tým, že už mám pravidelný režim a iný životný štýl. Ono to je pravidelnou stravou – keď máš dieťa, ješ 3-krát denne, chodíš skoro spať,“ povedala nám s úsmevom moderátorka, ktorá so synčekom absolvuje tiež rôzne aktivity. „Do takýchto centier síce často nechodíme,  aj keď malý to má rád, ale tu je strašne veľa detí a to mu nevyhovuje. Chodíme napríklad na gymnastiku, kde sa vyšantí,“ prezradila Ďurianová.

Zdá sa, že v úlohe mamičky sa blondínka naozaj našla. Boli sme preto zvedaví, či neplánuje so snúbencom aj ďalšie dieťa. „Chápem záujem, ale pre mňa je to tak intímna téma, že nemám dôvod ju komentovať verejne,“ odvetila Marianna, ktorá podobne zareagovala aj na tému svadba. „Stav zasnúbenia je úžasný v tom, že v ňom môžeš byť roky rokúce,“ uzavrela rýchlo túto tému. Nechajme sa teda prekvapiť, ako sa to bývalej televíznej hviezde časom v súkromí vyvrbí. 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu