Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nechutnosť herca z Búrlivého vína: Z tohto sa vám zdvihne žalúdok!

Petr Vágner sa nechal nahovoriť na poriadnu nechutnosť. Zobraziť galériu (4)
Petr Vágner sa nechal nahovoriť na poriadnu nechutnosť. (Zdroj: TV MARKÍZA)

VIETNAM - Fúha, toto je naozaj silná káva! Herec Petr Vágner (37) sa do povedomia slovenských divákov dostal vďaka seriálu Búrlivé víno. Tam najnovšie pletie hlavu herečke Nele Pociskovej (24). No ešte predtým, ako sa prvýkrát postavil pred markizácke kamery, stihol navštíviť Vietnam. A z toho, čo tam bol schopný urobiť, sa vám bez pochýb zdvihne žalúdok.

Herečke Nele Pociskovej v markizáckom seriáli Búrlivé víno najnovšie pletie hlavu charizmatický Čech Petr Vágner. Ten sa okamžite stal idolom aj mnohých diváčok. Ktovie však, či ich priazeň zotrvá aj po tom, čo si prečítajú, akých nechutností je tento zvodca v skutočnom živote schopný. 

Krátko predtým, ako začal natáčať markizácky seriál, sa rodák z českého Bílovca vybral do Vietnamu. A ako pravý turista tam chcel ochutnať miestnu špecialitu. No žiadne ryžové rezance ani bambusové klíčky sa nepodávali – domáci „kuchári“ známemu hercovi naservírovali „pochúťku“ z ktorej sa mnohým zdvihne žalúdok, len čo si ju predstavia.

Herec totiž zjedol čerstvo vyrezané srdce z Kobry. „Myslel som si, že to dám ľavou zadnou, ale mal som čo robiť,“ priznal umelec. Ten bol očitým svedkom toho, ako Vietnamec kobru zabil, vyrezal jej srdce a to ešte bijúce vložil do pohárika s vodkou, prilial trochu čerstvej krvi a žlče. „Bolo to veľmi zvláštne, pretože keď som ho prehltol, cítil som, ako srdce ešte bije,“ opísal zaujímavý zážitok Vágner. 

Ten však zároveň upozorňuje, že zabíjanie hadov na ďalekom východe nie je len akousi turistickou atrakciou. „Takto sa to vo Vietname pije, no musím povedať, že hadov nezabíjajú iba pre srdce. Zvyšok spracujú a hada by zabili tak či onak, hadie mäso sa tam bežne konzumuje. Chutí podobne ako kuracie mäso,“ dodal na záver. 

Český herec Petr Vágner
Zobraziť galériu (4)
Český herec Petr Vágner  (Zdroj: archív)


Mohlo by vás tiež zaujímať: 

Viac o téme: Búrlivé vínoPetr Vágner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu