Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Kmotríková ako skutočná bohyňa: Wau, zatienila aj omnoho mladšie!

Adriana Kmotríková svojím výzorom tromfla ostatné modelky. Zobraziť galériu (30)
Adriana Kmotríková svojím výzorom tromfla ostatné modelky.

BRATISLAVA – Žiarila! Moderátorka jojkárskych Novín Adriana Kmotríková (44) sa včera večer objavila v úlohe modelky na prehliadke istého luxusného módneho domu. Svojím dokonalým výzorom vyrazila dych všetkým prítomným hosťom. V sýtych oranžových šatách v antickom štýle vyzerala ako grécka bohyňa.

Kráľovná večera! Charizmatická moderátorka Adriana Kmotríková, ktorú diváci môžu vídať v jojkárskych Novinách, sa včera večer na chvíľu stala modelkou. Hoci je mamou dvoch detí a na móle nepatrila k najmladším, zažiarila zo všetkých najviac.

Známa blondínka bez problémov zatienila aj mladé dievčatá z radov účastníčok tohtoročnej Miss Universe SR. Prítomných hostí odzbrojila naozaj dokonalým výzorom. Vlasy mala vyčesané do drdola, k tomu skvelý mejkap a šaty v štýle antickej bohyne lichotiace postave. 

Ako sme sa dozvedeli, róbu si z viacerých kúskov vybrala samotná moderátorka a urobila naozaj dobre. „Cítila som sa v tom modeli veľmi dobre. Veľmi sa mi páčil a obliekla by som si ho pokojne aj niekam na večer, tie šaty sú výborne strihané,“ povedala nám Kmotríková. No zároveň priznala, že s jedným detailom sa zžívala trochu ťažšie. „Nevýhodou tých šiat bolo, že som pod nimi nemala podprsenku, pod ne sa totiž kvôli strihu nehodí spodná bielizeň,“ uviedla jemne rozpačito blondínka.


Mohlo by vás zaujímať:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu