Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Chladná jojkárka vie byť pekne divoká: V seriáloch za cudnú, ale... Pozrite na to nahé telo!

Alena Ďuránová, ktorá aktuálne hviezdi v jojkárskom seriáli Divoké kone, sa v minulosti pred kamerami vyzliekla. Zobraziť galériu (7)
Alena Ďuránová, ktorá aktuálne hviezdi v jojkárskom seriáli Divoké kone, sa v minulosti pred kamerami vyzliekla. (Zdroj: archív STV)

BRATISLAVA - Vie sa odviazať! Alena Ďuránová (34) stvárňuje v seriáli Divoké kone strohú biznismanku, ktorá zo všetkého najviac miluje moc peňazí. V minulosti si však zahrala už aj oveľa pikantnejšie úlohy. Veď zatiaľ čo teraz sa tmavovláska objavuje na obrazovkách vždy elegantne nahodená a neupozorňuje na svoju ženskosť, kedysi sa pred kamerami ukázala aj nahá.

Alenu Ďuránovú aktuálne vídať v jojkárskych Divokých koňoch. Tam tmavovláska stvárňuje chladnú biznismanku, pre ktorú láska a skutočné city nič neznamenajú. Herečka si však za roky svojej umeleckej kariéry strihla už aj vášnivejšie úlohy. Príkladom môže byť seriál verejnoprávnej RTVS s názvom Nesmrteľní. 

Práve tam sa totiž rodáčka z Rožňavy skutočne odviazala. Pred televíznymi kamerami prežila milostné chvíle s hereckým kolegom Markom Igondom, ktorý sa mimochodom tiež objavuje v jojkárskom počine. Momenty plné vášne v posteli či v bazéne navyše odhalili Ďuránovej nahé telo. Pozrite, na tie odhalené krivky – takéto zábery v Divokých koňoch zrejme nikdy neuvidíte!

V seriálovom cykle s názvom Nesmrteľní sa Alena Ďuránová objavila vo vášnivých scénach.
Zobraziť galériu (7)
V seriálovom cykle s názvom Nesmrteľní sa Alena Ďuránová objavila vo vášnivých scénach.  (Zdroj: archív STV)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu