Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Zo šedej myšky hotová dračica: Takto prísnu jojkárku nepoznáte!

Alena Ďuránová výrazný mejkap bežne nenosí. O to prekvapivejší je pohľad na jej „vyparádené ja“. Zobraziť galériu (5)
Alena Ďuránová výrazný mejkap bežne nenosí. O to prekvapivejší je pohľad na jej „vyparádené ja“. (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Wau, to je vážne ona?! Alena Ďuránová (34) aktuálne hviezdi v jojkárskom seriáli Divoké kone. Tam brunetka stvárňuje prísnu šéfku rodinného podniku a jej imidž tomu aj zodpovedá. Oblieka sa takpovediac nudne a ani na mejkap si veľmi nepotrpí. S výraznou vizážou si ale herečka hlavu neláme ani v skutočnosti. O to prekvapivejší je preto pohľad na jej najnovšie snímky - dokonalo upravená je doslova na nespoznanie.

Alenu Ďuránovú poznajú diváci jojkárskych Divokých koní ako neústupčivú Simonu, ktorá šéfuje rodinnému podniku. Tomu napokon zodpovedá aj jej televízny styling. V seriáli pôsobí vždy uhladene a okrem jemne zvýraznených očí líčenie na tmavovláske takmer nevidno. 

Podobne upravená chodí herečka aj v súkromí. Používa minimálne množstvo mejkapu a volí oblečenie, ktoré nepatrí k tým najvyzývavejším. Nedávno však svojím výzorom doslova vyrazila dych. 

Pred pár dňami sa totiž konal krst nového magazínu, na ktorom sa umelkyňa objavila vyparádená tak, ako pri nej nie sme bežne zvyknutí. No až pri pohľade na jej nadrozmernú podobizeň všetci prítomní doslova onemeli. Vďaka výraznému mejkapu a vyčesanému drdolu sa totiž z nevýraznej umelkyne stala hotová dračica. No doslova na nepoznanie. 

Herečka Alena Ďuránová pri plagáte so svojou fotkou. Na tom je takmer na nespoznanie - má vyčesaný účes a je dokonalo nalíčená.
Zobraziť galériu (5)
Herečka Alena Ďuránová pri plagáte so svojou fotkou. Na tom je takmer na nespoznanie - má vyčesaný účes a je dokonalo nalíčená.  (Zdroj: Jozef Benko/Milliardcity)

Viac o téme: Divoké koneAlena Ďuránová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu