Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Trapas jojkárskej herečky: Vyšla z toho dosť nechutne!

Herečka Alena Ďuránová Zobraziť galériu (4)
Herečka Alena Ďuránová (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Fuj, toto jej nevyšlo! Herečka Alena Ďuránová (34), ktorá momentálne hviezdi v jojkárskom seriáli Divoké kone, si pred pár dňami v relácii Top Star vyrobila menší trapas. V reportáži priznala svoj zlozvyk, ktorý nie je príliš neobvyklý. No vďaka tomu, že sa pi rozprávaní pomýlila, vyznela brunetka poriadne nechutne.

Alena Ďuránová je známa televíznym divákom zo seriálov Búrlivé víno a Divoké kone. V markizáckom seriáli hrala právničku Dášu a dnes účinkuje jojkárskom projekte ako právnička Simona.

Pred pár dňami v Top Star magazíne prezradila, čo iné celebrity poctivo taja. Na otázku moderátorky Stanky Pavolovej, či má nejaký nepríjemný zlozvyk, reagovala priznaním. „Ale to je very secret. Ja si okusujem nechty, ááá,“ priznala pred kamerou Ďuránová. No Stanka jej to nechcela vôbec veriť. „Niečo iné vymysli, podľa mňa nie. Máš pekné nechty,“ namietala blondínka.

„Mám, lebo chodím na pedikúru a starám sa o ne, lebo je to moja povinnosť,“ povedala herečka. A v tom momente to vyznelo, že si hryzie nechty na nohách, čo by bolo teda dosť nechutné. „Počkaj, ty si ohrýzaš nechty na nohách?“ pýtala sa neveriaco aj moderátorka. Odpoveď sa diváci už v reportáži nedozvedeli, lebo nasledoval iba Alenin výbuch smiechu. 

Snažili sme sa preto herečku osloviť, no nepodarilo sa nám s ňou spojiť. Zo zákulisia televízie sme ale zistili, že všetko je trochu inak. Brunetkin trapas spočíval v tom, že si pomýlila manikúru s pedikúrou. Toto vysvetlenie bolo ale pre zdĺhavosť z príspevku vystrihnuté.

Viac o téme: Alena Ďuránová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu