Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Herečka z Búrlivého vína a Divokých koní sa poriadne zmenila: Takáto štíhla ešte nebola!

Alena Ďuránová sa nechala ostrihať a schudla. Zobraziť galériu (8)
Alena Ďuránová sa nechala ostrihať a schudla.

BRATISLAVA – Krátke vlasy, štíhly driek! Tak teraz aktuálne vyzerá sympatická herečka Alena Ďuránová (33), známa televíznym divákom zo seriálov Búrlivé víno a Divoké kone. A práve fanúšikovia jojkárskeho seriálu ju v novej sérii vídajú krajšiu než predtým. Brunetka nielen výrazne schudla, ale zmenila aj účes.

Kilá sú preč! Alena Ďuránová sa zviditeľnila v markizáckom seriáli Búrlive víno, kde hrala právničku Dášu. Neskôr prešla do Jojky, kde v Divokých koňoch stvárňuje podnikateľku Simonu. A práve tu výrazne zmenila imidž.

Počas nakrúcania v Záhorskej Bystrici herečka pribrala viac ako 20 kíl a nadváhy sa zbavovala naozaj ťažko. Po pôrode síce schudla desať kíl, ale tie ostatné neodchádzali už tak rýchlo. Pred nástupom do jojkárskeho seriálu preto držala Ďuránová dokonca diétu.

Ale to, ako vyzerá dnes, mnohých určite prekvapí. Pozorný divák pri sledovaní nových častí ihneď zistí, že brunetka  je ešte chudšia ako predtým. Zaujímalo nás preto, či je teraz so svojou postavou spokojná alebo ešte drží nejakú diétu. „Ja mám takú veľmi nešťastnú postavu, ktorá si priberá a zhadzuje hore-dole. Ale momentálne som so sebou absolútne spokojná,” povedala nám seriálová Simona. 

Váha ju teda vôbec netrápi. „Psychicky som s tým v pohode, ako vyzerám. Nemám z toho žiadny stres, takže žiadne radikálne diéty nedržím,“ odvetila herečka, ktorá sa v novej sérii Divokých koní predstaví aj so zmeneným účesom. „Áno, som ostrihaná. Teraz mám o niečo kratšie vlasy ako predtým,“ komentovala svoju premenu Ďuránová. 

Viac o téme: Alena Ďuránová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu