Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Parišková na konci so silami: Rozvod!

Aneta Parišková sa chce s Markom Sedlmairom rozviesť. Zobraziť galériu (5)
Aneta Parišková sa chce s Markom Sedlmairom rozviesť.

BRATISLAVA - Koniec! Aneta Sedlmair Parišková (41) sa so svojím manželom Markom (34) v spoločnosti neukazuje. Kanaďan sa totiž na Slovensku príliš nezdržiava. Niet preto divu, že sa špekuluje o kríze v tomto vzťahu. Moderátorka sa vždy vyhovára len na pracovnú zaneprázdnenosť svojho zákonitého muža. Jej okolie však už má vo všetkom jasno. Je už len otázkou času, kedy blondínka podá žiadosť o rozvod.

Už to nezvláda! Aneta Parišková sa v júni 2011 vydala za Marka Sedlmaira. Exoticky vyzerajúci muž si však na Slovensku príliš nezvykol a nepodarilo sa mu tu ani zamestnať. Neustále preto cestuje do Kanady a dvojica vedie v podstate vzťah na diaľku. A to aj napriek tomu, že sa im narodili dve deti. Spolu so synom z predchádzajúceho manželstva sa tak moderátorka musí obracať pri troch potomkoch. 

Niet sa teda čo čudovať, že manželstvo nie je bezproblémové. Stále častejšie sa rozpráva o kríze a v poslednom období nabrali tieto špekulácie na intenzite. Aneta s médiami príliš nekomunikuje a keď aj niečo povie, opakuje stále to isté. Markovu neprítomnosť vysvetľuje iba bežným pracovným zaneprázdením.

Z jej okolia však presakujú jasné správy, že tu ide o viac a párik si už príliš nerozumie. Hoci Sedlmair ich vťah údajne ukončiť nechce, Parišková je už v podstate rozhodnutá. „Už je len otázkou času, kedy žiadosť o rozvod reálne aj podá,” dozvedeli sme sa od dobre informovaného zdroja z moderátorkinej blízkosti. Podľa našich zistení takýto vývoj situácie už očakávajú aj Anetini kolegovia v televízii Joj.

Tam v uplynulom období akoby prepukla epidémia skrachovaných manželstiev. Rozviedla sa Lucia Barmošová a Ľuboš Sarnovský už tiež nežije s matkou svojich detí.  

Čítajte viac: 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu