Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Moderátorka Emma Tekelyová sa úplne zmenila: Takto ju určite nespoznáte!

Emma Tekelyová Zobraziť galériu (5)
Emma Tekelyová (Zdroj: Facebook E.T.)

BRATISLAVA - Toto snáď ani nie je ona! Slovenská moderátorka Emma Tekelyová (63) sa roky rokúce udržiava vo skvelej forme a mnohé, aj o polovicu mladšie ženy, jej môžu len v tichosti závidieť. Len málokto si však spomína, ako vyzerala hlásateľská ikona v časoch svojej najväčšej modelingovej slávy. Neuveriteľné, ako sa za ten čas zmenila!

Pri pohľade na hlásateľskú ikonu Emmu Tekelyovú mnohí len nechápavo krútia hlavami, či blondínke plynie čas inak ako nám ostatným. Minulý rok v novembri už totiž sfúkla na torte 63 sviečok, no aj napriek tomu stále vyzerá rovnako dobre ako v časoch svojej najväčšej slávy.

Na svoju mladosť si známa Slovenka zaspomínala aj dnes ráno v Teleráne, kde svojim skalným fanúšikom pripomenula aj to, že začiatky jej kariéry sa niesli okrem iného i v znamení modelingu.  Vo vtedajšom období predvádzala plavovláska doma aj v zahraničí a bola tvárou slovenských módnych a ženských časopisov.

Jeden exemplár priniesla ukázať aj markizáckym divákom. Mnohí z nich by však len ťažko uhádli, že na titulnej stránke pózuje práve mladučká Tekelyová. Bývalá moderátorská hviezda totiž v tom období preferovala skôr krátky strih vlasov, výraznejší mejkap a jediné, čo ju so súčasným „ja“ spája, je azda jej nezabudnuteľný charizmatický úsmev. No hoci sa za tie roky úplne zmenila, treba uznať, že Emma zreje doslova ako víno a pravdepodobne má doma ukrytý recept na elixír večnej mladosti.

Moderátorská ikona Emma Tekelyová bola kedysi tvárou módnych časopisov. Odvtedy už ale ubehlo mnoho rokov a blondínka je v porovnaní so svojím súčasným ‘ja’ priam na nespoznanie.
Zobraziť galériu (5)
Moderátorská ikona Emma Tekelyová bola kedysi tvárou módnych časopisov. Odvtedy už ale ubehlo mnoho rokov a blondínka je v porovnaní so svojím súčasným ‘ja’ priam na nespoznanie.  (Zdroj: Instagram)

S retro spomienkou sa Emma Tekelyová pochválila aj na sociálnej sieti. Uhádli by ste, ktorá z krások je práve ona?
Zobraziť galériu (5)
S retro spomienkou sa Emma Tekelyová pochválila aj na sociálnej sieti. Uhádli by ste, ktorá z krások je práve ona?  (Zdroj: Instagram)

Viac o téme: Emma Tekelyová
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu