Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Na móle najprv holé prsia, potom XXL nevesta: Prekvapenie v našich končinách doteraz nevídané!

Na módnej prehliadke najprv prekvapila modelka s odhalenými prsiami a zlatým klincom večera bola XXL nevesta. Zobraziť galériu (4)
Na módnej prehliadke najprv prekvapila modelka s odhalenými prsiami a zlatým klincom večera bola XXL nevesta. (Zdroj: Petr Topič/Marfa/Profimedia)

PRAHA - Rozbalil to! Naši českí susedia zažili pred pár dňami veľkolepú módnu šou. Hlavnou hviezdou večera bol návrhár Osmany Laffita (49), ktorý sa postaral o poriadne prekvapenia. Po prehliadkovom móle sa najprv prešla exotická kráska, ktorá naplno odhalila svoje čokoládové prsia a večer zaklincovala bacuľka vo svadobných šatách.

Toto sa tu len tak nevidí! Pred pár dňami sa u našich západných susedov konala veľkolepá módna šou kubánskeho návrhára Osmany Laffitu. Že išlo o skutočne pompézne podujatie, dokazuje aj fakt, že si módny guru na svoj veľký večer prichystal dokopy 93 modelov pánskeho a dámskeho oblečenia. A v mnohých prípadoch svojimi kreáciami poriadne prekvapil. 

Prehliadka v jednom z momentov nabrala poriadne erotický náboj. Modelky kráčali po móle v rafinovaných modeloch, ktoré toho síce neodhaľovali veľa, zato ale na tých „najsprávnejších“ miestach. Napríklad modelka s exotickými šrtami sa pred hosťami predviedla v trendovom saku a čierno-striebornom úbore. Outfit však toho v hornej časti tela zakrýval žalostne málo. Prítomným divákom sa tak naskytol exkluzívny pohľad na tmavovláskine prsia.

Úplným klincom večera bola prehliadka svadobných šiat. A ani tá sa nezaobišla bez prekvapivého momentu. Hoci je modeling plný vychudnutých krások, ako posledná sa po móle prešla sympatická bacuľka. Po módnej šou napokon vysvitlo, že táto slečna je sesternicou samotného Osmanyho. Bratranec jej týmto splnil veľký sen – vždy sa totiž túžila prechádzať po prehliadkovom móle.


Mohlo by vás tiež zaujímať: 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu