Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Nechcené odhalenie Esmeraldy z Paneláku: Predviedla holý zadoček v tangách!

Alžbeta Ferencová, známa aj ako Esmeralda z Paneláku, predviedla na módnej šou okrem šiat aj svoj zadok. Zobraziť galériu (22)
Alžbeta Ferencová, známa aj ako Esmeralda z Paneláku, predviedla na módnej šou okrem šiat aj svoj zadok. (Zdroj: Topky.sk)

BRATISLAVA - Ups, toto neplánovala! Pred pár dňami sa v centre nášho hlavného mesta konal krst modelingového kalendára. Pri tejto príležitosti si prítomní hostia mohli vychutnať módnu šou, na ktorej sa okrem sexi modeliek predviedla aj speváčka a herečka Alžbeta Ferencová (22). No a práve tmavovláska, ktorú si mnohí pamätajú aj ako Esmeraldu z jojkárskeho Paneláku, toho na móle predviedla viac, ako zrejme chcela. Svetlé trblietavé šaty totiž úplne odhalili jej zadok v tangách.

V luxusných priestoroch Moyzesovej siene na nábreží Dunaja sa pred pár dňami konal krst kalendára istého bratislavského butiku. Novinku nafotili finalistky modelingovej súťaže Face of 2014 spolu s herečkou Danicou Jurčovou. Počas slávnostného večera sa konala aj módna prehliadka. A tá v prítomných hosťoch zanechala naozaj veľký dojem. Sexi modelky totiž predvádzali šaty posiate tisíckami trblietavých kamienkov. Na prvý pohľad bežné róby ale boli pri bližšom pohľade priesvitné.

Dôkazom je aj model, v ktorom sa po móle prešla speváčka a herečka Alžbeta Ferencová. Tmavovláska známa aj ako Esmeralda z jojkárskeho seriálu Panelák totiž v žiare reflektorov odhalila to, čo malo zostať skryté. A tak sa prítomným hosťom naskytol exkluzívny pohľad na jej zadok iba v úsporných tangách. 

To však nebolo jediné, čo v sieni vyvolalo rozruch. Na pódiu sa totiž objavili muži, ktorí v dámskych lodičkách predviedli celú tanečnú choreografiu. Zaujímavým prekvapením pre všetkých prítomných boli ale aj hudobní hostia. Počas večera sa predstavili sexi dvojičky Twiins, či anglická hviezda Sonique.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu