Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Katastrofa slovenskej moderátorky: Fúha, veď vyzerá ako jaternica!

Karin Majtánová naprataná v šatách. Zobraziť galériu (4)
Karin Majtánová naprataná v šatách.

BRATISLAVA – Tak toto jej nevyšlo! Slovenská moderátorka Karin Majtánová (40) sa v utorok objavila na Bratislavských módnych dňoch ako modelka. Víťazka súťaže krásy z roku 1993, ktorá iba nedávno oslávila štyridsiatku, predviedla zlaté lesklé šaty s čiernou čipkou. Žiaľ, na kráse jej príliš nepridali. Práve naopak. Moderátorkine kilečká navyše spôsobili, že v nich vyzerala ako jaternica.

Galéria: Fotoreportáž z Bratislavských módnych dní
Hoci na obraze i v civile vyzerá moderátorka verejnoprávnej televízie Karin Majtánová štíhlo a mlado, v utorok tomu tak nebolo. Na Bratislavských módnych dňoch sa síce predviedla v krásnej zlatej róbe s čiernou čipkou, no model zjavne nebol šitý na jej proporcie.

Prítomným divákom rozhodne neušlo, že šaty sú brunetke jednoducho malé. A to minimálne o jedno číslo. Celkovému dojmu neprospel ani lesklý materiál, z ktorého boli vyhotovené. Opticky jej  totiž kilá navyše ešte pridal. Priesvitné rukávy s čipkovaným lemom tiež neboli práve najšťastnejším riešením. Majtánovej totiž vytvorili dojem mohutných rúk. Tento nevhodný mix spôsobil, že moderátorka vyzerala na pódiu ako jaternica.

Zaujímalo nás preto, ako sa na pódiu cítila samotná Majtánová. „Potešilo ma, že si ma pani návrhárka zavolala predvádzať. Trošku nostalgicky som si zaspomínala na časy, keď ma v minulosti modeling živil. Teraz som tam síce už bola asi ako ‚päsť na oko‛, keďže mám už svoj vek a niektorým modelkám by som mohla byť mama, ale nevadilo mi to. Mám rada prehliadky aj kvôli tomu, že tam vždy stretnem veľa známych,“ odvetila brunetka, ktorá sa v zlatých šatách podľa vlastných slov necítila stiesnene.

„Ja som taká disciplinovaná modelka, ktorá predvedie, čo jej určia. My také trošku obdarenejšie ženy mávame problém so šatami, ale tieto boli z elastickej látky, tak to bolo v poriadku. Myslím si, že malé mi neboli, aj keď sa to niekomu mohlo zdať. Cítila som sa v nich príjemne,“ dodala Majtánová, ktorá keby si mohla sama vybrať, skôr by volila korzetové šaty.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu