Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Trapas na Oklamčákovej párty: To, čo vyparatil Golonka, nevymyslíte!

Jozef Golonka si na párty vyrobil trapas. Zobraziť galériu (6)
Jozef Golonka si na párty vyrobil trapas.

BRATISLAVA – Jozef Golonka (76) je nielen parketový lev, ale aj výborný zabávač. Pravidelne to potvrdzuje napríklad na Jozefovskej párty, kde to vždy roztočí. Inak tomu nebolo ani na zatiaľ poslednom, piatom ročníku oslavy. Bývalý hokejista však prítomných hostí pobavil trapasom, ktorý sa zrejme zapíše do dejín tohto podujatia.

K stálym hosťom Jozefovskej párty, ktorú organizuje odborník na ženskú krásu Jozef Oklamčák, už tradične patrí aj ďalší známy nositeľ obľúbeného mužského mena – Jozef Golonka. S ním sa najnovšie bude spájať aj vtipná historka, ktorú sa mu podarilo vyparatiť práve počas žúru.

Komédia začala vo chvíli, keď sa humorista Oliver Andrásy zberal okolo polnoci na odchod. Vtedy totiž zistil, že jeho kabát záhadne zmizol. Spočiatku bol zo vzniknutej situácie rozčarovaný. Obával sa, že mu ho niekto ukradol. Vyhľadal preto Jozefa Oklamčáka. A tak sa začalo pátranie po "odcudzenej" veci. Prípad sa však podarilo vyriešiť relatívne rýchlo. Vysvitlo, že v humoristovom kúsku omylom odišiel domov Jozef Golonka, k čomu dopomohlo pár pohárikov vínka.

Okrem netradičnej straty Andrásyho kabáta je vtipné aj to, že sa mu niečo podobné už udialo. A neuveríte, aj vtedy v tom mal prsty Golonka. „Mne sa to nestalo prvýkrát. V minulosti tiež odišiel z plesu v mojom kabáte. Na druhý deň som si musel ísť k nemu domov poňho. To snáď ani nie je možné,” rozhorčene spočiatku reagoval Oliver. Prvotný hnev však veľmi rýchlo opadol a na celej veci sa napokon schuti zabavil. „Dám si kvôli nemu asi vyšiť na kabát meno a priezvisko, aby sa to už neopakovalo,” uzavrel už so smiechom Andrásy. To, kam zmizol Golonkov skutočný kabát, je však už iný príbeh. Vyriešiť túto záhadu by sa zrejme podarilo iba inšpektorovi Columbovi, ktorý je povestný svojím baloňákom.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu