Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Náhly škrt cez rozpočet: Nečakané komplikácie v Miss Slovensko!

V plavkách sa ukázalo len 11 finalistiek, Adriana Hodossyová nečakane chýbala. Zobraziť galériu (28)
V plavkách sa ukázalo len 11 finalistiek, Adriana Hodossyová nečakane chýbala.

BRATISLAVA - S týmto nerátali! Tieto dni trávia finalistky súťaže Miss Slovensko 2015 na sústredení v jednom z hotelov neďaleko Bratislavy. No finálová dvanástka nie je kompletná. Zo zostavy zrazu vypadla kráska č. 10 Adriana Hodossyová (22).

Veľké finále súťaže Miss Slovensko 2015 je každým dňom bližšie a bližšie. Prípravy na tento veľký deň sú preto v plnom prúde. Aktuálne sa krásky nachádzajú na sústredení v jednom z hotelov v krásnom prostredí Malých Karpát. No wellness a oddych si neužívajú missky v plnej zostave. Zistili sme totiž, že jedna z krások tam zrazu chýba. 


Pozrite si finálovú zostavu Miss Slovensko 2015


Medzi finalistkami momentálne nefiguruje brunetka Adriana Hodossyová. Zisťovali sme prečo. „Adriana ochorela, mala vysoké teploty, tak odišla domov a zašla k lekárovi,“ prezradila pre Topky.sk PR manažérka produkčnej spoločnosti Forza Zuzana Čižmáriková. Bratislavčanku vraj skolila nepríjemná viróza. 

Pre organizátorov, ale aj pre samotnú dievčinu znamená choroba v tomto čase naozaj nepríjemnú komplikáciu. Účastníčky súťaže totiž nielen skrášľujú svoje zovňajšky na fitnes cvičení a wellness procedúrach, ale nacvičujú už aj úvodnú choreografiu na veľké finále. Pri tréningoch teda zrejme musí za chorú finalistku niekto zaskočiť, aby sa ostatné dievčatá nemýlili. A Hodossyová bude musieť neskôr poriadne zamakať, aby svoje konkurentky dobehla. Snáď si zvládne kroky dodatočne nacvičiť tak, aby si na galavečere Miss Slovensko 2015 neurobila hanbu.

Fotky zo sústredenia finalistiek Miss Slovensko nájdete v našej galérii>>

Video: Zábery zo sústredenia Miss Slovensko 2015


Mohlo by vás zaujímať: 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu