Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Neuveríte, že sú to oni: 7 rokov sa na hercoch z Paneláku takto podpísalo!

Herci zo seriálu Panelák sa za 7 rokov viditeľne zmenili. Zobraziť galériu (13)
Herci zo seriálu Panelák sa za 7 rokov viditeľne zmenili. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA – Poriadne sa zmenili! Začiatkom tohto roka oslávil seriál Panelák siedme výročie a krátko na to odštartovala už 15. séria tohto projektu. Kompetentní na Kolibe však urobili nečakané rozhodnutie. Hoci sa to divákom nepáči, už čoskoro tento projekt skončí. Pri tejto príležitosti sme si zaspomínali na jeho začiatok. Pamätáte si ešte, ako vyzerali herci v úplne prvých častiach? Pozrite si, ako sa napríklad zmenili Mirka Partlová (29), Diana Mórová (45), či Marián Miezga (40).

Mirka Partlová alias Angie - Z mladého rozcuchaného dievčatka sa za 7 rokov stala sexi žena. Najvýraznejšiou zmenou je u nej rozhodne účes. Melír  časom na jej vlasoch zmizol a hrivu si začala farbiť  celú na blond. Od prvých častí má vlasy aj dlhšie.
Zobraziť galériu (13)
Mirka Partlová alias Angie - Z mladého rozcuchaného dievčatka sa za 7 rokov stala sexi žena. Najvýraznejšiou zmenou je u nej rozhodne účes. Melír časom na jej vlasoch zmizol a hrivu si začala farbiť celú na blond. Od prvých častí má vlasy aj dlhšie.  (Zdroj: TV JOJ)

Diana Mórová alias Ivana - Červenovláska sa postupom času zmenila na plavovlsku, ktorá zmenila aj svoj usadlý šatník. Stala sa z nej šarmantná a sexi mamička, ktorá v seriáli nemá núdzu o nápadníkov. Hoci herečke pribudli roky, dá sa povedať, že opeknela.
Zobraziť galériu (13)
Diana Mórová alias Ivana - Červenovláska sa postupom času zmenila na plavovlsku, ktorá zmenila aj svoj usadlý šatník. Stala sa z nej šarmantná a sexi mamička, ktorá v seriáli nemá núdzu o nápadníkov. Hoci herečke pribudli roky, dá sa povedať, že opeknela.  (Zdroj: TV JOJ)

Marián Miezga alias Michal Bajza - Kučeravý gynekológ okrem toho, že za sedem rokov vystriedal niekoľko  žien, tiež zmenil účes. Dlhé vlnité vlasy si postupne skracoval, čo mu pristalo viac. V poslednej sérii ich má opäť o niečo dlhšie. V prvých častiach mal aj malú koziu briadku, ktorú si už našťastie nepestuje.
Zobraziť galériu (13)
Marián Miezga alias Michal Bajza - Kučeravý gynekológ okrem toho, že za sedem rokov vystriedal niekoľko žien, tiež zmenil účes. Dlhé vlnité vlasy si postupne skracoval, čo mu pristalo viac. V poslednej sérii ich má opäť o niečo dlhšie. V prvých častiach mal aj malú koziu briadku, ktorú si už našťastie nepestuje.  (Zdroj: TV JOJ)

Božidara Turzonovová alias Jana Nitschneiderová - Zvedavá dôchodkyňa vystriedala v Paneláku asi najviac kreácii, čo sa účesov týka.  Na vlasoch mala niekoľko odtieňov ryšavej, no vždy mala krátky účes. Aj po 7 rokoch vyzerá herečka stále dobre a vitálne.
Zobraziť galériu (13)
Božidara Turzonovová alias Jana Nitschneiderová - Zvedavá dôchodkyňa vystriedala v Paneláku asi najviac kreácii, čo sa účesov týka. Na vlasoch mala niekoľko odtieňov ryšavej, no vždy mala krátky účes. Aj po 7 rokoch vyzerá herečka stále dobre a vitálne.  (Zdroj: TV JOJ)

Juraj Slezáček alias Emil Blichár - Profesor, ktorý si občas rád zašiel na kus reči do baru, sa veľmi nezmenil. Počas nakrúcania sa mu však zhoršil zdravotný stav, minulý rok mu diagnostikovali rakovinu, a tak sa  v posledných sériách z deja vytratil. Nedávno sa však rozhodol na pľac vrátiť.
Zobraziť galériu (13)
Juraj Slezáček alias Emil Blichár - Profesor, ktorý si občas rád zašiel na kus reči do baru, sa veľmi nezmenil. Počas nakrúcania sa mu však zhoršil zdravotný stav, minulý rok mu diagnostikovali rakovinu, a tak sa v posledných sériách z deja vytratil. Nedávno sa však rozhodol na pľac vrátiť.  (Zdroj: TV JOJ)

Viki Ráková alias Agáta - Mladá podnikateľka, ktorá patrila zo začiatku k ústredným postavám, sa časom zo seriálu vytratila. Keď však herečka otehotnela, do seriálu sa opäť vrátila. Ani po rokoch sa výrazne nezmenila, má však kratšie vlasy s upravenejším účesom.
Zobraziť galériu (13)
Viki Ráková alias Agáta - Mladá podnikateľka, ktorá patrila zo začiatku k ústredným postavám, sa časom zo seriálu vytratila. Keď však herečka otehotnela, do seriálu sa opäť vrátila. Ani po rokoch sa výrazne nezmenila, má však kratšie vlasy s upravenejším účesom.  (Zdroj: TV JOJ)

Vlado Kobielsky alias Jakub Švehla - Ten sa za 7 rokov takmer vôbec nezmenil. Čas akoby u neho zastal. Jemné strnisko,  krátke hnedé vlasy a štíhlu postavu má od začiatku seriálu až do 15.série, kedy seriál opustil.
Zobraziť galériu (13)
Vlado Kobielsky alias Jakub Švehla - Ten sa za 7 rokov takmer vôbec nezmenil. Čas akoby u neho zastal. Jemné strnisko, krátke hnedé vlasy a štíhlu postavu má od začiatku seriálu až do 15.série, kedy seriál opustil.  (Zdroj: TV JOJ)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu