Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Prúser so striptérom v Paneláku: Ach, JOJ, takto to domrviť...

Tvorcovia Paneláku pri striptérovi zabudli na detaily. Všimnete si rozdiel? Zobraziť galériu (7)
Tvorcovia Paneláku pri striptérovi zabudli na detaily. Všimnete si rozdiel?

BRATISLAVA - To je trapas! Nakrúcanie denných seriálov evidentne prebieha vo veľkom zhone. Svedčia o tom drobné nezrovnalosti, ktoré sa dostávajú na slovenské obrazovky. Najnovšie pochybili tvorcovia Paneláku. Diváčkam ulahodili sexi telom striptéra, ktorý sa vyzliekal z kostýmu hasiča. Zároveň však utŕžili hanbu za dosť viditeľný detail, ktorý štábu akosi ušiel.

Bonus pre diváčky! Utorková časť Paneláku ulahodila očiam všetkých žien. Obsahovala totiž scénku s mladým striptérom, ktorý sa zbavoval hasičského kostýmu. 

Za výber príťažlivého tela dostávajú tvorcovia veľké plus. Zároveň sa im však podarilo scénu trochu pokaziť. „Nedávajú si pozor na detaily,” tvrdia diváci a majú pravdu. V úvodných záberoch totiž mladíkovi vykúkali spod nohavíc biele boxerky kombinované len s trochou čiernej. Keď sa však po prerušení svojho vystúpenia obliekol a potom sa znovu pustil do zhadzovania šiat, jeho bielizeň už bola zrazu celá tmavá. Išlo o úplne iný kúsok. Žeby sa aj členky štábu sústredili viac na obnažené telo než na svoju prácu?! 


Pozrite si ďalšie prešľapy z obrazoviek:

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu