Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Milionárske narodeniny po slovensky: Pri pohľade na dar stratil prominentný boháč reč!

Boháč Slavomír Hatina ml., snúbenec missky Denisy Mendrejovej, zostal v šoku z obrovského narodeninového daru. Dostal hasičské auto. Zobraziť galériu (15)
Boháč Slavomír Hatina ml., snúbenec missky Denisy Mendrejovej, zostal v šoku z obrovského narodeninového daru. Dostal hasičské auto.

BRATISLAVA – Toto sa len tak nevidí! Známy podnikateľ Slavomír Hatina ml. oslávil počas uplynulého piatku okrúhle jubileum 40 rokov. Pri tejto príležitosti zorganizoval narodeninovú párty, na ktorej nechýbala jeho rodina, priatelia a hlavne snúbenica - bývalá kráľovná krásy Denisa Mendrejová (28). Najväčším prekvapením nielen pre samotného oslávenca bol bezpochyby obrovský dar od kamarátov. Boháč sa nestačil diviť, keď na parkovisku pred luxusným bratislavským hotelom zbadal pristavené hasičské auto.

Netradičný dar! Narodeninové oslavy v milionárskych rodinách sú vždy niečím špeciálnym. A inak to nie je ani u nás na Slovensku. Príkladom môže byť aj párty boháča Slavomíra Hatinu ml., ktorý pred pár dňami dovŕšil 40 rokov. 

Jubileum oslávil Hatina mladší v priestoroch vychytenej hotelovej reštaurácie v hlavnom meste. Okrem luxusných tátošov, v ktorých sa tam priviezli hostia, však pred budovou parkovalo aj hasičské auto. A hoci by to málokomu napadlo, práve toto vozidlo bolo jedným z darčekov. „Dostal ho od kamarátov v rámci srandy, recesie. Veľmi sa potešil. Je to už taká tradícia. Už má sanitku aj autobus, tak teraz dostal hasičské auto aj s prilbou. Bude z neho požiarnik Sam,“ povedala nám s úsmevom podnikateľova snúbenica Denisa Mendrejová. 

Slavomírovi priatelia teda stavili na zbierku netradičných áut, keďže on sám si môže kúpiť prakticky čokoľvek. Ako sme ale zistili, najnovší prírastok do vozového parku si ešte nevyskúšal. „Zatiaľ nie. Neviem, či na to netreba aj nejaké špeciálne papiere,“ zauvažovala bývalá misska, ktorá si zatiaľ ani nevie predstaviť, kam taký obrovský dar zaparkujú. Do garáže sa im totiž nezmestí.

Okrem toho dostal oslávenec napríklad aj zbierku starých peňazí. No jeho partnerka si pripravila trochu tradičnejšie prekvapenia. „Dostal odo mňa viacero darčekov, napríklad krásne hodinky,“ prezradila nám známa blondínka, ktorá si snúbencovu narodeninovú párty skvelo užila. „Bola to veľmi dobrá oslava s rodinou a blízkymi priateľmi, každý si pochvaľoval.  Veľmi dobré jedlo podávali. Oslavovali sme zhruba do pol druhej do rána,“ dodala na záver Mendrejová. Fotografie z tajnej Hatinovej oslavy si môžete pozrieť v našej GALÉRII.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu