Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Zdesení diváci RTVS: Koniec šou Milujem Slovensko?!

Na Facebooku sa objavila správa, že sa pred pár dňami natáčala posledná časť šou Milujem Slovensko. Zobraziť galériu (5)
Na Facebooku sa objavila správa, že sa pred pár dňami natáčala posledná časť šou Milujem Slovensko. (Zdroj: Facebook)

BRATISLAVA - Milujem Slovensko vysiela verejnoprávna RTVS od apríla roku 2013 a odvtedy si šou už stihla dať dve kratšie prestávky. Naplno si ju opäť Slováci môžu vychutnávať od tejto jesene. No aktuálne verných fanúšikov opäť zasiahla nepríjemná správa - pred pár dňami sa vraj natáčala posledná časť. Diváci sú v šoku, je to definitívny koniec zábavnej šou?!

Šou Milujem Slovensko sa na obrazovkách verejnoprávnej RTVS objavuje s malou prestávkou už viac ako 2 roky. A za ten čas si medzi slovenskými divákmi našla obrovské množstvo skalných fanúšikov. Tí si nenechajú ujsť ani jednu epizódu projektu a každý týždeň sa tešia na svoju obľúbenú dávku zábavy. 

Pred pár dňami ich však na sociálnej sieti Facebook nepríjemne prekvapila informácia, že šou končí. Bola vraj už natočená aj posledná časť... Prezrádzal to komentár k fotke, ktorá zachytáva celý štáb šou. „Dnes sme pre vás nakrúcali poslednú časť najobľúbenejšej šou Milujem Slovensko! Ďakujem všetkým, ktorí sa na tomto projekte podieľali, za spoluprácu!“ písalo sa pri snímke. 

Pod záberom sa tak okamžite objavili sklamané komentáre divákov. „To akože chcete povedať, že totál poslednú?“ pýtali sa fanúšikovia. „Prečo posledná? Je to zaujímavé, zábavné. To nie je možné, aby sa zrušil, tak báječne spracovaný projekt. Vtipné, poučné, výborný moderátor, výborní vedúci tímov, parádni hostia. Sledovala som aj Českú verziu, ale nemalo to ten správny náboj,“ písali Slováci. 

V RTVS sme preto zisťovali, ako to v skutočnosti je. A máme dobrú správu: „Milujem Slovensko nekončí, nakrúcali sme poslednú časť tejto série. Môžeme potvrdiť, že šou sa na obrazovky RTVS vráti už na budúci rok,“ prezradil pre Topky.sk hovorca verejnoprávnej televízie Juraj Kadáš. Išlo tak len o planý poplach a aj v novom roku sa všetci môžu tešiť na nové časti Milujem Slovensko. 

Táto fotka s popisom, že sa natáčala posledná časť šou Milujem Slovensko, mnohých priaznivcov projektu vydesila. Pravdou však je, že sa nakrúcala len posledná časť v tejto sezóne. Od budúceho roka sa diváci môžu tešiť na pokračovanie.
Zobraziť galériu (5)
Táto fotka s popisom, že sa natáčala posledná časť šou Milujem Slovensko, mnohých priaznivcov projektu vydesila. Pravdou však je, že sa nakrúcala len posledná časť v tejto sezóne. Od budúceho roka sa diváci môžu tešiť na pokračovanie.  (Zdroj: Facebook/Patrik Ratajský)

Viac o téme: RTVSMilujem Slovensko
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu