Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

S Polnišovou to majú v Hornej Dolnej ťažké: Spravila im škrt cez rozpočet!

Petra Polnišová sa už na svoju postavu z Hornej Dolnej príliš nepodobá. Zobraziť galériu (8)
Petra Polnišová sa už na svoju postavu z Hornej Dolnej príliš nepodobá.

BRATISLAVA - Zmenila sa! Petra Polnišová (38) aktuálne hviezdi v sitkome Horná Dolná. Nový seriál si získal takú obľubu, že televízia Markíza sa musí pustiť do výroby nových častí. Tu však vzniká problém, za ktorý môže práve sympatická herečka. Od nakrúcania pôvodných dielov totiž výrazne schudla. Mnohé scénky boli pritom postavené práve aj na jej oblej postave. Scenáristom tak zrejme dosť zavarila.

Mnohé herecké hviezdy – hlavne v zahraničí – mávajú v zmluvách zakotvené napríklad to, že nesmú počas nakrúcania otehotnieť, či pribrať. Petre Polnišovej by naproti tomu tvorcovia slovenských seriálov zrejme zakázali chudnúť. Nadváha je totiž v komédiách využiteľná lepšie ako dokonalé postavičky. Herečka je navyše nad svoje obliny povznesená, a tak nemá problém ani so žartmi namierenými na jej väčšie rozmery. 

Dokázala to aj v aktuálne mimoriadne obľúbenom sitkome Horná Dolná. Stačí si spomenúť na scénku, v ktorej sa tmavovláska pretekala so Zuzanou Šebovou. Pre divákov bol vtipný práve váhový rozdiel medzi týmito bežkyňami a Petrine hompáľajúce sa bruško. Otázka ale je, či scenáristom takéto fóriky budú prechádzať aj naďalej. 

Podľa najnovších snímok totiž Polnišová od nakrúcania nejaké tie kilečká zhodila. A Markíza má dopredu natočených len pár častí. Čoskoro sa teda vďaka veľkému úspechu budú musieť herci pred kamery postaviť opäť. No Petra je už iná ako predtým. Ktovie, ako sa s jej zmenou v televízii popasujú. Samotná herečka na naše otázky o schudnutí a problémoch, ktoré tým mohla spôsobiť, neodpovedala.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu