Streda17. apríl 2024, meniny má Rudolf, zajtra Valér

Markíza zaskočila divákov: Šok kvôli Hornej Dolnej!

Petra Polnišová a Peter Sklár v Hornej Dolnej Zobraziť galériu (6)
Petra Polnišová a Peter Sklár v Hornej Dolnej (Zdroj: TV MARKÍZA)

BRATISLAVA - Nepríjemné prekvapenie! Mnohí priaznivci markizáckej Hornej Dolnej boli v pondelok poriadne nahnevaní. Televízia totiž po niekoľkých premiérových dieloch zrazu v hlavnom vysielacom čase ponúkla divákom reprízu staršieho dielu. U ľudí sa to samozrejme stretlo s negatívnymi reakciami. Zisťovali sme, prečo k tomu vlastne došlo.

Horná Dolná na Markíze je naozaj obľúbeným seriálom. Hneď po úvodných častiach to vyzeralo, že by mohla nadviazať na úspech nezabudnuteľných Susedov. 

Mnohí diváci sa preto v jesennej sezóne tešili na novú sériu. Hovorilo sa až o 16-tich nových častiach, diváci sa ich však nakoniec nedočkali. Už tento pondelok totiž v Záhorskej Bystrici odvysielali reprízovaný diel s Romanom Pomajbom v úlohe tureckého kamionistu. 

U ľudí, ktorí sa pri obrazovkách tešili na novú porciu zábavy, sa tento krok samozrejme nestretol s veľkým pochopením. Na fanúšikovskej stránke sa okamžite začali kopiť nespokojné odkazy. „To si robíte srandu? Prečo dávate starý diel z prvej série? Toto je na nervy. Trošku rana pod pás. Sklamanie,” vyjadrili sa priaznivci seriálu na Facebooku. Mnohí vyjadrili nespokojnosť aj s tým, že na reprízu neboli od televízie nijako upozornení. O zmene informoval len portál mediaboom.sk. 

Topky.sk sa snažili zistiť, prečo sa Markíza rozhodla zrazu uvádzať staršie diely sitkomu. „Fanúšikov seriálu Horná Dolná môžeme potešiť, pripravených máme ešte osem premiérových epizód a pokiaľ bude seriál takýto úspešný, budeme nakrúcať aj naďalej. Počet epizód jednotlivých sérií sme komunikovali už pred vysielaním prvej epizódy,” uviedla hovorkyňa Tatiana Tóthová. „Okrem toho chystáme jedno veľmi príjemné prekvapenie,” dodala. Tak snáď sa divákom oplatí čakať. 

Viac o téme: Horná Dolná
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu