Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Strašný trapas pre Gottovú: Najväčšia hanba jej života!

Manželka Karla Gotta, Ivana, bola nominovaná na zisk speváckej anticeny Zlatý David. Zobraziť galériu (6)
Manželka Karla Gotta, Ivana, bola nominovaná na zisk speváckej anticeny Zlatý David. (Zdroj: youtube.com)

PRAHA - Takto to dopadnúť nemalo! Ivana Gottová (39) si minulý rok pre svojho manžela Karla Gotta (75) prichystala obrovské prekvapenie. K 75. narodeninám mu spolu s dcérami nahrala pieseň. No hoci samotného maestra kreatívny darček dojal, nádejná speváčka kvôli nemu v týchto dňoch zažíva najväčšiu potupu svojho života.

Manželka Karla Gotta minulý rok v lete prekvapila český šoubiznis, keď s dcérkami naspievala pieseň k maestrovým 75. narodeninám. Ivana navyše k hudobnému počinu nahrala aj vskutku zaujímavý videoklip, v ktorom napríklad oblečená v zástere a so šatkou na hlave oprašuje spevákove ocenenia a obrazy.


Gott v nemom úžase z netradičného darčeku od manželky: Takto Ivanu nepoznáme!


No hoci sa známy hudobník tomuto darčeku veľmi potešil, pani Gottová kvôli nemu v týchto dňoch zažíva poriadnu hanbu. Narodeninový videoklip sa totiž dostal do nominácie najväčších hudobných katastrof minulého roka. Na zisk anticeny Zlatý David ju nominovali internetoví užívatelia. Pre nádejnú speváčku je to veľká rana, keďže aktuálne účinkuje aj v muzikáli Prízrak Londýna.

Napriek všetkému je však pre hviezdneho Káju minuloročný hudobný počin tým najkrajším vyznaním, aké mu manželka mohla dať. „Tá pieseň je krásnym dojemným darčekom k mojim narodeninám a tento pocit mi nikto nevezme,“ reagoval teraz podľa českého denníka Aha! Gott, no viac sa k nominácii vyjadrovať nechcel. 

Organizátori Zlatého Davida odovzdávajú anticeny dokopy v piatich kategóriách – najhorší spevák, speváčka, kapela, videoklip a „průšvih“ roka. Ivana Gottová by si sošku mohla odniesť práve za svoje (ne)podarené video. 

VIDEO: Narodeninový darček Karlovi Gottovi, za ktorý si jeho manželka Ivana vyslúžila nomináciu na anticeny Zlatý David.  

Karel Gott 75. narozeniny - dárek od manželky Ivany a dcer Charlotte Elly a Nelly Sofie

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu