Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Herečka z Divokých koní odhalila nahé telo: Foto, pri ktorých sa budete červenať!

Anna Javorková v minulosti odhalila svoje telo vo filme Pasca. Zobraziť galériu (7)
Anna Javorková v minulosti odhalila svoje telo vo filme Pasca. (Zdroj: TV JOJ)

BRATISLAVA - Bez zábran! Dej seriálu Divoké kone v týchto dňoch spestril príchod novej posily v podobe Anny Javorkovej (62). No zatiaľ čo v jojkárskej novinke stvárňuje herečka starostlivú babičku, na svojom konte má umelkyňa aj poriadne pikantné úlohy. V minulosti sa totiž seriózna stará mama odhalila v erotických filmových scénach. V nich predviedla aj tie najintímnejšie zákutia svojho tela.

Ukázala všetko! Od stredy sa v seriáli Divoké kone objavuje už aj herečka Anna Javorková. Tá v jojkárskom počine stvárňuje skúsenú veterinárku, ktorá prišla na statok pomôcť zranenému koňovi Fargovi. Zároveň je ale aj babkou hlavnej hrdinky Hany. No hoci v televíznej novinke hrá blondínka serióznu starú mamu, na svojom konte má aj oveľa odvážnejšie úlohy.

Príkladom môže byť československý film Pasca. V dráme z roku 1981 totiž nebola núdza o erotické scény. Keďže si v ňom Javorková strihla jednu z hlavných úloh, nevyhla sa pikantnému nakrúcaniu. Vtedy 28-ročná herečka odhalila pred kamerami nielen nahé prsia, ale aj intímnejšie partie. Tie bolo vidno pri vášnivom sexe. Kto by to bol vtedy povedal, že tá zmyselná kráska bude raz stvárňovať zodpovednú babičku.

Anna Javorková sa v minulosti úplne odhalila vo filme Pasca.
Zobraziť galériu (7)
Anna Javorková sa v minulosti úplne odhalila vo filme Pasca.  (Zdroj: archív RTVS)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu