Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Jopov podraz na manželku: Ty sviniar!

Kým Glenda predýchavala nepríjemné prekvapenie, Jozef Jopo Poláček sa radšej venoval synovi. Zobraziť galériu (6)
Kým Glenda predýchavala nepríjemné prekvapenie, Jozef Jopo Poláček sa radšej venoval synovi.

HAVANA/BRATISLAVA - Poza jej chrbát! Jozef Jopo Poláček (43) bol kedysi hviezdou televíznych obrazoviek, neskôr začal pôsobiť v zákulisí hudobnej brandže. Teraz trávi vďaka exotickej manželke Glende (25) väčšinu svojho času na Kube. Práve tam za ním vycestoval aj štáb televízie Joj kvôli novej šou Sladký život, do ktorej prijal angažmán. Producent sa však o tomto natáčaní akosi zabudol zmieniť svojej žene. Kamery boli pre ňu tak nepríjemným prekvapením, že sa na zákonitého partnera poriadne naštvala.

Vyrobil si problém! Jozef Jopo Poláček patrí k známym tváram, ktoré dnes v jojkárskom projekte Sladký život poodhalia svoje súkromie. Moderátor hitparády Deka či markizáckeho Telerána sa už dávno stiahol z obrazoviek a začal sa venovať producentskej činnosti. Zaujímavý je aj fakt, že s kubánskou manželkou Glendou žije v Havane. 

Nakrúcanie preto prebiehalo práve tam. Jopo si ho načasoval práve na chvíľu, kedy sa Glenda vracala z Paríža. Spolu s jojkárskym štábom ju čakali na letisku. Problém je, že snedá kráska o tom nemala ani tušenia - o žiadnom televíznom projekte nevedela. 

Mladá umelkyňa sa preto so svojím mužom príliš vrúcne nezvítala. Do objektívov pozerala prekvapene a na Jopa dosť nahnevane. „Glenda nečakala, že so mnou prídu pre ňu aj dve kamery. Keďže sa poznáme už dlhšie, z jej pohľadu som vyčítal: ‚Ty sviniar!‛ Radšej som teda obrátil pozornosť na svojho syna, ktorý ma láskyplne privítal,” netajil nezhody Poláček. Našťastie si manželia celú vec neskôr vysvetlili. Nabudúce už ale zrejme známy Slovák bude podobné záležitosti radšej dopredu konzultovať so svojou polovičkou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu