Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Tajomstvo Záhradníka a jeho manželky odhalené: Aha, čo skrývala pod šatami!

Branislav Záhradník s manželkou Danielou čakajú druhé dieťatko. Zobraziť galériu (24)
Branislav Záhradník s manželkou Danielou čakajú druhé dieťatko.

BRATISLAVA - Prekvapila! Právnik Branislav Záhradník (43) s manželkou Danielou (34) sa často v spoločnosti neukazujú, keďže spoločne vychovávajú trojročného syna Martinka. No raz za čas predsa len na nejakú akciu prídu. Tentoraz si nenechali ujsť Bratislavské módne dni, na ktorých ihneď zaujali prítomných hostí. Presnejšie Braňova krajšia polovička. Neuveríte, čo na akcii ukázala!

Opäť v tom?! Právnik Branislav Záhradník si političku Danielu zobral pred 4 rokmi a o rok neskôr sa im narodil spoločný syn Martin. Hoci má bývalý šéf dopravného podniku z prvého manželstva dve deti - syna Michaela a dcéru Veroniku, vyzerá to tak, že s plodením potomkov ešte neskončil.

V pondelok večer si manželia nenechali ujsť Bratislavské módne dni a ihneď, ako odložili kabáty, vzbudili pozornosť. Viacerí hostia si šuškali, že Daniela na akcii nielen celá žiarila, ale pod čiernymi obtiahnutejšími šatami skrývala zrejme aj sladké tajomstvo -  oblejšie bruško. Dokonca si ho pri pózovaní pred fotografom aj jemne chytila, ako to podvedome mamičky robia, keď čakajú bábätko.  

To, či je rodinka naozaj v očakávaní, alebo je všetko inak a Braňova manželka sa v ten večer iba viacej najedla, sme zisťovali aj u Záhradníka. „To sa moja manželka len lepšie napapala,“ odvetil nám najskôr s úsmevom trojnásobný otecko, no vzápätí Topkám túto radostnú správu potvrdil: „Ale nie! Vyzerá to fakt na to, že budúci rok k nám priletí bocian.“ 

Zaujímalo nás, či už vedia, čo to bude, v ktorom mesiaci plavovláska je, aj to, či ďalšie bábätko plánovali. „Manželka je v druhom mesiaci. A bude to pravdepodobne chlapec alebo dievča,“ dodal na záver tajnostkársky Záhradník. Manželom gratulujeme!

Branislav Záhradník priznal, že s manželkou čakajú druhého spoločného potomka.
Zobraziť galériu (24)
Branislav Záhradník priznal, že s manželkou čakajú druhého spoločného potomka.

Viac o téme: BMDBranislav Záhradník
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu