Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Viki Ráková z Paneláku tesne pred pôrodom: Takto ju diváci nevidia!

Viki Ráková nakrúcala Panelák v šiestom mesiaci, reálne je už ale v ôsmom. Zobraziť galériu (7)
Viki Ráková nakrúcala Panelák v šiestom mesiaci, reálne je už ale v ôsmom.

BRATISLAVA - Už sa to blíži! Viki Ráková (33) sa tento týždeň vrátila na obrazovky. A to vďaka jojkárskemu Paneláku, kde jej postavu Agáty "oživil" Andy Kraus (47). V seriáli sa teraz vysielajú scény, ktoré herečka nakrúcala v šiestom mesiaci tehotenstva. V realite už ale jej požehnaný stav výrazne pokročil. Najnovšie zábery svedčia o tom, že pôrod vytúženého bábätka môže prísť každú chvíľu.

A je to tu! V októbri sme vás informovali o tom, že Viki Ráková opäť začala nakrúcať scény do jojkárskeho Paneláku. Tie sa dostali na obraz práve tento týždeň. Jej postava Agáta je tak opäť v deji a čaká bábätko rovnako, ako samotná herečka. 

Keďže sa však jej návrat pripravoval dopredu, Viki sa divákom ukazuje tak, ako vyzerala v šiestom mesiaci tehotenstva. Reálne je už ale v ôsmom. S poriadne viditeľným bruškom pózovala pred pár dňami aj pred objektívom fotografky. „Cítim sa výborne. Už sme vo veľkom očakávaní. A samozrejme sa veľmi teším na príchod malého,” povedala nám Ráková. Synčeka by mala podľa našich informácií porodiť v polovici januára. Najnovšie fotografie herečky si môžete pozrieť v GALÉRII.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu