Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tehotná Viki Ráková po rokoch v telke: Pozrite, aké už má bruško!

Viki Ráková by sa mala stať mamou približne o tri mesiace. Zobraziť galériu (7)
Viki Ráková by sa mala stať mamou približne o tri mesiace.

BRATISLAVA - Čoskoro mamou! Ako sme vás na topkách už informovali, Viki Ráková (33) čaká svoje prvé dieťa. Herečka však ani v tehotenstve nezaháľa. Opäť totiž začala pracovať na seriáli Panelák. Po trojročnej prestávke sa preto v pondelok znovu vybrala do ateliérov na bratislavskej Kolibe. Nám sa ju podarilo zachytiť pri príchode na nakrúcanie. Ako vidno na záberoch, brunetka doslova žiarila spokojnosťou. O jej požehnanom stave svedčilo aj rastúce bruško.

V radostnom očakávaní! Viki Ráková aktuálne tvorí pár s riaditeľom košického divadla Thália Róbertom Lakatosom. Svoj vzťah dvojica čoskoro spečatí aj spoločným dieťaťom, ktoré herečka nosí pod srdcom. 

Podľa našich informácií je brunetka približne v šiestom mesiaci tehotenstva. Tomu by zodpovedala aj veľkosť jej bruška, ktorým sa už hrdo pýši. Nám sa Viki podarilo zachytiť pri jojkárskych ateliéroch, kam sa po dlhej prestávke vrátila kvôli nakrúcaniu Paneláku. Okrem zaoblených tvarov svedčil o šťastnom období aj široký úsmev a tvár žiariaca spokojnosťou. 

Topky.sk sa snažili zistiť, ako sa Ráková momentálne cíti a ako prežívala návrat na pľac. „Som v 6. mesiaci a cítim sa výborne. Nakrúcalo sa mi skvelo, bola som rada, že som sa stretla s kolegami a so štábom. Bolo to veľmi príjemné, povedala nám herečka. Jej tehotenstvo bude samozrejme zakomponované v deji seriálu, čo nám nedávno potvrdil aj scenárista Andy Kraus. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu